Γ’ Εθνική: Επιστροφή Ορέστη στις νίκες με επιβλητικό τρόπο επί της Βέροιας

Ο Ορέστης Ορεστιάδας μετά την ήττα του από την Καβάλα την προηγούμενη αγωνιστική κατάφερε να επιστρέψει στις νίκες πετυχαίνοντας την 4η επικρατώντας 3-0 της Βέροιας εντός έδρας.

Οι παίκτες του Νίκου Ουσταμπασίδη μπήκαν δυναμικά από νωρίς στο γήπεδο επιβάλλοντας τον ρυθμό του κυρίαρχου. Μόλις στο 3′ λεπτό ο Ορέστης απείλησε με κεφαλιά μέσα από την περιοχή η οποία κατέληξε λίγο άουτ. Στο 6′ ο τερματοφύλακας της Βέροιας σε μία από τις λίγες αποκρούσεις του μέσα στο παιχνίδι σταμάτησε το τετ-α-τετ του Λαζαρίδη. Στο 12′ άλλο ένα τετ-α-τετ για τους παίκτες του Ορέστη η μπάλα πέρασε λίγο άουτ.

Στο 22′ Ο Ηλίας Οτέμπερης πήρε το όπλο του και με εκπληκτικό σουτ από τα 23 μέτρα εκτέλεσε τον Τσανασίδη στέλνοντας την μπάλα στο μπάλα στο παραθυράκι της εστίας. Σειρά στα πολύ όμορφα γκολ που είδαμε στο σημερινό παιχνίδι πήρε ο Ανδρεάδης ο οποίος με απευθείας κόρνερ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα αφήνοντας άφωνους τους φιλάθλους με ένα γκολ σπάνιας ομορφιάς διαμορφώνοντας το 2-0.

Στο 53′ μετά από πολύ καλή συνεργασία ο Πασχαλίδης βρέθηκε πολύ κοντά σε ακόμα ένα γκολ όμως η προσπάθεια του κατέληξε λίγο άουτ. Στο 67′ ο Ηλίας Οτέμπερης με πολύ όμορφο πλασέ από το ύψος της περιοχής έκανε το 3-0 το οποίο έμελλε να είναι και το τελικό σκορ.

Η ομάδα του Ορέστη επέστρεψε σήμερα στις νίκες με εύκολο και όμορφο τρόπο καθώς είχαμε τρία γκολ σπάνιας ομορφιάς με τους φιλάθλους που γέμισαν το ΔΑΚ Ορεστιάδας να φεύγουν για άλλη μία φορά χαρούμενοι.

Η λήξη της αγωνιστικής βρίσκει την ομάδα του Νίκου Ουσταμπασίδη στην 5η θέση του 1ου ομίλου.

Επόμενη παιχνίδι για την ομάδα του Ορέστη την Κυριακή 5 Νοεμβρίου εκτός έδρας κόντρα στον Θερμαϊκό Θέρμης στις 15:00.

ΟΡΕΣΤΗΣ ΟΡΕΣΤΙΑΔΑΣ (Ουστμαπασίδης Νίκος): Μαδένης, Λιάνας (Δημητριάδης 88′), Λογαράς, Πεταλωτής, Ανδρεάδης (59′ Θεμελής), Τσιεγγελίδης (88′ Κουρτελέσης), Frederic (68′ Παπαγιαννίδης), Λαζαρίδης, Οτέμπερης, Πασχαλίδης (68′ Παναγιωτόπουλος), Σταματόπουλος.