EURO 2024: Στις κλήσεις της Εθνικής ο Δημήτρης Γούτας για τα παιχνίδια κόντρα σε Ιρλανδία και Ολλανδία

Ο Δημήτρης Γούτας ο οποίος τα πηγαίνει εξαιρετικά στην Championship κλήθηκε στην Εθνική Ελλάδας για να αντικαταστήσει τον τραυματία Χατζηδιάκο στην αποστολή ενόψει των αγώνων με Ιρλανδία και Ολλανδία.

Ο τραυματισμός του Παντελή Χατζηδιάκου και το γεγονός πως δεν θα μπορέσει να βοηθήσει την Εθνική στα ματς με Ιρλανδία και Ολλανδία έκαναν τον Γκουστάβο Πογέτ να καλέσει εκτάκτως τον Δημήτρης Γούτα ο οποίος τα πηγαίνει εξαιρετικά στην Championship με τη φανέλα της Κάρντιφ.

Ο Θασίτης πρώην αμυντικός του ΑΟΞ μάλιστα δεν θα έρθει στην Ελλάδα αλλά θα ενσωματωθεί απευθείας στην αποστολή της ομάδας στο Δουβλίνο.

Η σχετική ενημέρωση από την ΕΠΟ αναφέρει:

Ο Δημήτρης Γούτας κλήθηκε από τον κ. Πογέτ στην αποστολή της Εθνικής Ανδρών για τους αγώνες με την Ιρλανδία και την Ολλανδία στο πλαίσιο της προκριματικής φάσης του EURO 2024.

Ο διεθνής στόπερ έχει τρεις συμμετοχές στην Εθνική Ανδρών: τον Νοέμβριο του 2021 έπαιξε εναντίον της Ισπανίας και του Κοσόβου για τα προκριματικά του Μουντιάλ και τον Σεπτέμβριο του 2022 με αντίπαλο της Βόρ. Ιρλανδία για το UEFA Nations League.

Ο Δημήτρης Γούτας θα ενσωματωθεί στην αποστολή της Εθνικής στο Δουβλίνο.