Εκλογές 2023: Προηγείται ο Αθηνόδωρος Χατζηπαναγιώτου του Παντελή Δραχτίδη στον «εμφύλιο ΑΟΟ» στην παράταξη Παπαδόπουλου

Ενας εμφύλιος μεταξυ του νυν και του πρώην προέδρου του Αθλητικού Ομίλου Ορεστιάδας εκτυλίχθηκε στην παράταξη του Αδαμάντιου Παπαδόπουλου, η οποία διεκδικεί στον δεύτερο γύρο την διοίκηση του Δήμου Ορεστιάδας απέναντι στον Βασίλη Μαυρίδη.

Μεταξύ των 48 υποψηφίων της παράταξης «Ορεστιάδα Νέα Ξανά» που μάλιστα βγηκε πρώτη σε ψήφους μέσα στην Δημοτική Ενότητα της Ορεστιάδας ήταν ο πρόεδρος του ΑΟΟ Παντελής Δραχτίδης αλλά και ο πρώην πρόεδρος, τις παλιές καλές μέρες των ευρωπαϊκών διακρίσεων και επί χρόνια μέλος του ΔΣ και της ΕΟΠΕ Αθηνόδωρος Χατζηπαναγιώτου.

Αμφότεροι άλαβαν πάνω από 200 σταυρούς αλλά όλα δείχνουν ότι δεν θα πετύχουν την εκλογή τους στο Δημοτικό Συμβούλιο. Μέχρι στιγμής και με βάση ανεπίσημα αποτελέσματα (υα επίσημα θα εκδοθούν από το Πρωτοδικείο), ο Χατζηπαναγιωτου έχει 247 σταυρους και ο Δραχτίδης 224.

Με αυτές τις επιδόσεις είναι στην 13η και 16η θέση της παράταξής τους αντίστοιχα, κάτι που σημαίνει ότι άνευ μεγάλης ανατροπής στα εκλογικά τμήματα που απομένουν να ενσωματωθούν, τα δυο βολεϊκά στελέχη δύσκολα θα πετύχουν την εκλογή τους στο νέο Δημοτικό Συμβούλιο Ορεστιάδας.