Ο Νίκος Καραμπετάκης από το Κόσοβο έρχεται στην Κομοτηνή για τον Πανθρακικό

Ο Καβαλιώτης Νίκος Καραμπετάκης θα είναι εκτός απροόπτου ο νέος προπονητής του Πανθρακικού.

Ο 52χρονος τεχνικός ήταν στο πλευρό του του Άκη Βάβαλη σην Ντρίτα από το Κόσοβο και αφού λύσει το συμβόλαιό του επιστρέφει μετά από σχεδόν 20 χρόνια στην Κομοτηνή.

Ο Νίκος Καραμπετάκης αγωνίστηκε ως τερματοφύλακας, στον Ηρακλή Καβάλας και αγωνίστηκε τη δεκαετία του ’90 στην Α’ Εθνική με την Καβάλα, ενώ στην συνέχεια σε Ακράτητο, ΠΑΕ Θράκη και Δόξα Γρατινής.

Ξεκίνησε την προπονητική του καριέρα από στην ΑΕ Πιερέων, ομάδα που έχει σταματήσει να αγωνίζεται και ακολούθησαν ο Άρης Ακροποτάμου και Νέστος Χρυσούπολης, με τον οποίο κατέκτησε σε μια σεζόν πρωτάθλημα και άνοδο στην Γ Εθνική, Κύπελλο Καβαλας, Κύπελλο Ερασιτεχνών Ελλάδας και Σούπερ Καπ Καβάλας.

Συνέχισε ως βοηθός στον Ηρακλή του Νίκου Παπαδόπουλου, ενώ διετέλεσε πρώτος προπονητής την περίοδο 2016-17 στη Δόξα Δράμας (στη Γ εθνική) και στη συνέχεια στον Αγροτικό Αστέρα στη Football League.

Την περίοδο 2018-19 ο Καβαλιώτης τεχνικός συνεργάστηκε και πάλι με τον Νίκο Παπαδόπουλο στον ΟΦΗ, στον πάγκο του οποίο κάθισε την ίδια χρονιά ως πρώτος προπονητής σε τρία παιχνίδια Super League κι ένα Κυπέλλου ενώ ήταν και συνεργάτης του Χάιμε Βέρα. Συνέχισε στο πρωτάθλημα της Football League στον πάγκο του Ιάλυσου Ρόδου και της Τρίγλιας και από το 2020 βρισκόταν στον Απόλλωνα Παραλιμνίου κάνοντας καλές πορείες στην Γ’ Εθνική (πέρυσι έφτασε στα προημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδος) ενώ κατέκτησε και δύο κύπελλα Σερρών. Φέτος ήταν στην Ντρίτα που διεκδικεί το πρωτάθλημα Κοσόβου και αγωνίστηκε στην Ευρώπη και στο Conference League.

Είναι πρόεδρος του Συνδέσμου προπονητών ποδοσφαίρου Καβάλας και γιος του αείμνηστου Ανέστη Καραμπετάκη, από τους κορυφαίος ποδοσφαιριστές στην ιστορία του Α.Ο. Καβάλα και προπονητής του Νέστου που τον οδήγησε στη Β’ Εθνική.