EURO 2024: Με τρεις Θρακιώτες οι κλήσεις Πογέτ ενόψει Ιρλανδίας και Ολλανδίας! Κόπηκε ο Αθανασιάδης, επέστρεψε ο Κωνσταντέλιας

Το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα δίνει δύο κρίσιμα παιχνίδια με Ιρλανδία (13/10, εκτός έδρας) και Ολλανδία (16/10, εντός έδρας) για τα προκριματικά του Euro και πλέον έγιναν γνωστοί οι παίκτες που επέλεξε ο Γκουστάβο Πογέτ να έχει στη διάθεσή του. 

Στη διάθεση του Ουρουγουανού τεχνικού τέθηκαν οι τρεις Θρακιώτες Μανώλης Σιώπης, Πέτρος Μάνταλος και Φώτης Ιωαννίδης, αλλά και ο γκολκίπερ του Ολυμπιακού με θητεία στον Πανθρακικό Αλέξανδρος Πασχαλάκης.

Ωστόσο εκτός έμεινε ένας άλλος πρώην γκολκίπερ της ομάδας της Κομοτηνής, ο Γιώργος Αθανασιάδης, καθώς στη θέση του προτιμήθηκε ο Σωκράτης Διούδης.

Επιπλέον, ο μεγάλος απών των προηγούμενων κλήσεων, Γιάννης Κωνσταντέλιας, επανέρχεται στις κλήσεις του Γκουστάβο Πογέτ.

Από εκεί και πέρα, εκτός έμεινε ο Δημήτρης Λημνιός, ενώ αίσθηση προκαλεί η απουσία του φορμαρισμένου σέντερ φορ της Θέλτα Τάσου Δουβίκα.

Αναλυτικά, οι κλήσεις: Βλαχοδήμος, Πασχαλάκης, Διούδης, Τσιμίκας, Μαυροπάνος, Χατζηδιάκος, Κουλιεράκης, Σάλιακας, Ρέτσος, Τζαβέλλας, Γιαννούλης, Ρότα, Μπακασέτας, Μπουχαλάκης, Κουρμπέλης, Αλεξανδρόπουλος, Χατζηγιοβάνης, Γαλανόπουλος, Μάνταλος, Σιώπης, Ιωαννίδης, Μασούρας, Πέλκας, Κωνστανέλιας, Γιακουμάκης, Παυλίδης, Φούντας.