Super League: Ο «Άγιος» Μάνταλος έκανε το θαύμα του και με δύο κερδισμένα πέναλτι χάρισε τη νίκη στην ΑΕΚ επί του Ατρομήτου

Η ΑΕΚ ξεπέρασε το εμπόδιο του Ατρομήτου επικρατώντας 2-1 στην OPAP Arena και πέτυχε την πρώτη της στην OPAP Arena φέτος στο πλαίσιο της έκτης αγωνιστικής της Super League.

Ο Άμραμπατ άνοιξε το σκορ στο 31′ καθώς ευστόχησε σε πέναλτι που κέρδισε ο Μάνταλος μετά από μαρκάρισμα του Τσακμάκη.

Ο Ατρόμητος απάντησε με τον ίδιο τρόπο στο 90ο λεπτό. Ο Αντζιέλσκι κέρδισε πέναλτι σε μαρκάρισμα του Σιντιμπέ μέσα στην περιοχή, όμως ο βοηθός σήκωσε το σημαιάκι για οφσάιντ. Στο VAR φάνηκε ότι ο Αντζιέλκσι έφυγε από κανονική θέση και το πέναλτι δόθηκε.

Ο ίδιος ανέλαβε την εκτέλεση και νίκησε τον Στάνκοβιτς, ενώ η ΑΕΚ ολοκλήρωσε το ματς με δέκα παίκτες, λόγω της αποβολής του Σιντιμπέ.

Η ΑΕΚ πέτυχε και δεύτερο γκολ ξανά με πέναλτι. Ο Μάνταλος κέρδισε πέναλτι για μαρκάρισμα του Έρλινγκμαρκ και ο Γκατσίνοβιτς ανέλαβε την εκτέλεση, χτυπώντας το αλά Πανένκα, το οποίο βρήκε στόχο.

Πριν από το πέναλτι του Αντζιέλσκι, ο Ατρόμητος είχε πετύχει γκολ με τον Έρλινγκμαρκ, το οποίο όμως ακυρώθηκε για οφσάιντ από τον βοηθό. Η φάση ελέγχθηκε στο VAR και συμφώνησε με την απόφασή του.

Στο φινάλε ο Ατρόμητος έφτασε κοντά στο γκολ της ισοφάρισης, αλλά ο Χατζισαφί απομάκρυνε πριν η μπάλα περάσει την τελική γραμμή, έπειτα από κεφαλιά του Αντζιέλσκι.

Με αυτή τη νίκη η ΑΕΚ έφτασε τους 11 βαθμούς, ενώ ο Ατρόμητος παραμένει χαμηλά και χωρίς νίκη, έχοντας δύο βαθμούς.