Γ’ Εθνική: Ο πρώην της ΠΑΕ Θράκη Γιάννης Κατσαρός είναι ο νέος προπονητής της ιστορικής Καστοριάς

Ο Γιάννης Κατσαρός στο παρελθόν ως ποδοσφαιριστής αγωνίστηκε στην ομάδα της ΠΑΕ Θράκη ενώ τα τελευταία χρόνια εργάζεται ως προπονητής.

Η φετινή χρονιά θα είναι στον πάγκο της ιστορικής Καστοριάς η οποία αγωνίζεται στον 2ο όμιλο της Γ’ Εθνικής. Στην Αλεξανδρούπολη είχε βρεθεί το 2005 ως ποδοσφαιριστής για λογαριασμό της ΠΑΕ Θράκη παίζοντας στη θέση του μεσοεπιθετικού.

Ο Κατσαρός το καλοκαίρι του 2022 φλέρταρε για τον πάγκο της Αλεξανδρούπολης και της ΑΕ Διδυμοτείχου εκτός των άλλων πριν συνεχίσει στον Ερμή Αραδίππου, για ένα τετράμηνο αρχικά ως βοηθός και μετά ως head coach. Πλην της ομάδας της Αλεξανδρούπολης που δυστυχώς διαλύθηκε, έκανε καριέρα σε αρκετές ομάδες όπως οι Πανιώνιος, ΠΑΣ Γιάννινα, Παναιτωλικός και προπονητή στις ακαδημίες του Ηρακλή, Ηλυσιακό και ομάδες της ΕΠΣ Μακεδονίας. 

Αξίζει να σημειωθεί ότι άμεσος συνεργάτης του Γιάννη Κατσαρού θα είναι ο Πασχάλης Δημητρίου, ενώ συνεχίζει κανονικά κι ο προπονητής τερματοφυλάκων Γιάννης Τοτονίδης.

Μετά την συμφωνία με την Καστοριά, ο Γιάννης Κατσαρός μας δήλωσε τα παρακάτω:

Έρχομαι σε μια από τις πιο ιστορικές ομάδες της Γ Εθνικής, αλλά και σε μια ομάδα με σημαντική πορεία στο Ελληνικό ποδόσφαιρο. Το φετινό πρωτάθλημα της Γ Εθνικής είναι πολύ απαιτητικό και θα πρέπει ο καθένας μας να δώσει το κάτι παραπάνω για να μπορέσει η Καστοριά να έχει μια αξιολογη παρουσία σε αυτό. Δεν χρειάζονται πολλά λόγια. Παρά μόνο πάρα πολύ δουλειά. Θέλουμε να κάνουμε την ομάδα μας να παίξει ένα ελκυστικό ποδόσφαιρο, που θα φέρει ολοένα και περισσότερο κόσμο στο γήπεδο. Στόχος μας κάθε Κυριακή οι 3 βαθμοί. Έχω αντιμετωπίσει την Καστοριά σαν αντίπαλος ποδοσφαιριστής κι από τότε αυτή η ομάδα μου απέπνεε δέος και σεβασμό. Από τις πρώτες συζητήσεις η διοίκηση μου έδειξε ξεκάθαρα την διάθεση της να δημιουργήσουμε ένα σύνολο ικανό να ανταπεξέλθει στις δύσκολες απαιτήσεις του νέου πρωταθλήματος. Κάτι που αισιοδοξω ότι με πολύ δουλειά κι άριστη συνεργασία μπορεί να επιτευχθεί“.