Γ’ Εθνική: Δεν συνεχίζει στον Πανθρακικό ο «βράχος» της άμυνας Γιώργος Σιδηρόπουλος! Επιστρέφει σε γνωστά λημέρια

Μετά από δυο χρόνια παρελθόν αποτελεί για τον Πανθρακικό αποτελεί ο αμυντικός βράχος της ομάδας την προηγούμενη διετία Γιώργος Σιδηρόπουλος.

Ο 29χρονος (γεννημένος στις 7/5/1994) κεντρικός αμυντικός από την Κομοτηνή, έχει αγωνιστεί με 5 διαφορετικές ομαδες της Ροδόπης στην Γ’ Εθνική (Κόσμιο, Προσκυνητές, Ν. Σιδηροχώρι, Σάπες, Πανθρακικός) και έχει στεφθεί πρωταθλήτης και κυπελλούχος της ΕΠΣ Θράκης με Δόξα Προσκυνήτων, Μέγα Αλέξανδρο Ιάσμου και τον Πανθρακικό. Θαα συνεχίσει την καριέρα του σε πρώην ομάδα του με στόχο έναν ακόμα τίτλο.

Ξεκίνησε από τις ακαδημίες του Πανθρακικού αγωνιζόμενος στα αναπτυξιακά πρωταθλήματα της Super League. Ακολούθησε ο ΠΑΟΚ Κοσμίου (Γ’ Εθνική), ο Σπάρτακος Αγίων Θεοδώρων, η Δόξα Προσκυνητών όπου πανηγύρισε το πρωτάθλημα και την άνοδο στην Γ’ Εθνική και το κύπελλο της ΕΠΣ Θράκης, ενώ το 2018-19 αποτέλεσε βασικό μέλος του Μέγα Αλέξανδρου Ιάσμου, με τον οποίο κατέκτησε και το νταμπλ. Την σεζόν 2019/20 αγωνίστηκε με επιτυχία στην Δόξα Γρατινής, ενώ ακολούθησε ένα τρίμηνο στην Δόξα Νέου Σιδηροχωρίου και ολοκλήρωσε στην Ελπίδα Σαπών στην Γ’ Εθνική. Έχει αγωνιστεί και στην ομάδα Region’s της ΕΠΣ Θράκης.