Γ’ Εθνική: Επίσημα «Αργοναύτης» και ο Θανάσης Ιωαννίδης του Ορφέα Ξάνθης! «Κλείνει» και Ελέζι η Καβάλα

Και επίσημα παίκτης της Καβάλας θα είναι ο 20χρονος Ξανθιώτης μεσοεπιθετικός Θανάσης Ιωαννιδης του Ορφέα Ξάνθης.

Ο Ιωαννίδης φέτος είχε 3 γκολ στην Γ’ Εθνική και συνολικα έξι στην τριετία του στον Ορφέα Ξάνθης μετά την μεταγραφή του από την Δόξα Σταυρούπολης. Ηδη συμμετέχει στην προετοιμάσια της Καβάλας και αγωνίστηκε στο φιλικό με τον Πανσερραικό.

Η Καβάλα είναι κοντά και στην απόκτηση του δεξιού μπακ του Ορφέα Ελευθερούπολης Ραφαηλ Παπαδόπουλου και έμπειρου μεσοεπιθετικού Χρήστο Ελέζι, που έπαιζε στον Απόλλωνα Παραλιμνίου που θα ξαναβρεί στον ΑΟΚ τους Γκέκα και Τζελίδη και παλιότερα αγωνίστηκε σε Αετό Οφρυνίου, Δόξα Δράμας και Εθνικό Σοχού. Φετος με το Παραλίμνιο είχε 8 τερματα και συνολικά 25 την τελευταία πενταετία στην Γ’ Εθνική.

H ανακοίνωση της Καβαλας: Ο Α.Ο.Καβάλα ανακοινώνει την απόκτηση του 20χρονου πλάγιου μεσοεπιθετικού Θανάση Ιωαννίδη που αγωνιζόταν τα δύο τελευταία χρόνια στον Ορφέα Ξάνθης. Πρόκειται για έναν ταλαντούχο ποδοσφαιριστή που ξεχώρισε με τις εμφανίσεις του στην Γ’Εθνική και σίγουρα αποτελεί επένδυση για το μέλλον για τον σύλλογο μας. Θανάση καλώς ήρθες και σου ευχόμαστε μια χρονιά γεμάτη υγεία και επιτυχίες!