Ξεκίνησαν τα έργα στο γήπεδο του Πανθρακικού Σταδίου – Παρέμβαση Αντιπεριφερειάρχη Ροδόπης στη ΓΓΑ για τη χρηματοδότησή τους

Ένα νέο κεφάλαιο για το αθλητικό τοπίο της περιοχής μας άνοιξε πρόσφατα, καθώς ξεκίνησαν τα αναγκαία έργα αναβάθμισης και ανακαίνισης στο γήπεδο του Εθνικού Πανθρακικού Σταδίου Κομοτηνής.

Ο Αντιπεριφερειάρχης  Ροδόπης, Νίκος Τσαλικίδης, εξέφρασε την αποφασιστικότητα της περιφερειακής αρχής να στηρίξει την αθλητική κοινότητα και να προάγει την τοπική αθλητική δραστηριότητα.

Το Πανθρακικό Στάδιο αποτελεί ένα σημαντικό κέντρο συνάντησης και άθλησης για την τοπική και ευρύτερη περιοχή. Οι προγραμματισμένες εργασίες περιλαμβάνουν την ανανέωση, τη βελτίωση, καθώς και την αναβάθμιση των εγκαταστάσεων.

Ο Αντιπεριφερειάρχης κ. Τσαλικίδης σχολίασε χαρακτηριστικά : “Η υποστήριξη του αθλητισμού και η δημιουργία σύγχρονων αθλητικών εγκαταστάσεων αποτελούν προτεραιότητα για την περιφερειακή μας διοίκηση. Το Πανθρακικό Στάδιο έχει μια ιστορία βαθιά συνδεδεμένη με τον τοπικό αθλητισμό και είμαστε αποφασισμένοι να διασφαλίσουμε ότι θα προσφέρει τις καλύτερες συνθήκες για αθλητές και θεατές”.

Συνοδευόμενος από τον πρόεδρο του Σταδίου Βασίλη Γαβριηλίδη συνάντησε τον Γενικό Γραμματέα Αθλητισμού Γιώργο Μαυρωτά, υπογραμμίζοντας τη σημασία των έργων και ζητώντας την απαραίτητη χρηματοδοτική στήριξη για την άμεση υλοποίησή τους.

Η έναρξη των έργων στο γήπεδο του Πανθρακικού Σταδίου αποτελεί μια σημαντική πρωτοβουλία για την ανάπτυξη του αθλητισμού και του πολιτισμού στη Ροδόπη. Η περιφερειακή αρχή δεσμεύεται να διασφαλίσει την επιτυχή ολοκλήρωση των έργων και την αναβάθμιση των αθλητικών εγκαταστάσεων προς όφελος όλων των πολιτών.

Οι εργασίες αναμένεται να ολοκληρωθούν μέσα στο Οκτώβριο, για να παραδοθούν σε χρήση στους αθλητές των ομάδων και τους αθλούμενους.