Γίνεται σταδιακά πραγματικότητα το μεγάλο έργο της δημιουργίας του Ολυμπιακού Σκοπευτηρίου Κομοτηνής

Πράξη πρόκειται να γίνει το όνειρο της δημιουργίας του Ολυμπιακού Σκοπευτηρίου Κομοτηνής, όπως ενημέρωσε μέσω του facebook ο πρόεδρος του ΔΣ του Σκοπευτικού Συλλόγου Κομοτηνής «Ωρίων» Παναγιώτης Αντωνιάδης.

Όπως αναφέρει ο ίδιος, η κατασκευή του έργου ξεκίνησε και «τα όνειρα κάποιων έχουν αρχίσει να γίνονται πραγματικότητα» αναφερόμενος στην δημιουργία του νέου Σκοπευτηρίου σε νέα έκταση με άνεση χώρου και πολλά πλεονεκτήματα που θα συνδράμουν στην καλλιέργεια του αθλήματος της σκοποβολής.

Τα έργα προχωρούν με την ισοπέδωση του χώρου και την χάραξη των γηπέδων skeet και compak sporting  3 σε αριθμό και την προετοιμασία του χώρου που θα γίνει η τοποθέτηση του οικίσκου καθώς και του περιβάλλοντα χώρου με θέσεις στάθμευσης κλπ.

Αναλυτικά η ανάρτηση έχει ως εξης:

Ωρίων Κομοτηνής….Ένας μικρος και ακριτικός σύλλογος που έχει στις τάξεις του <μεγάλους > ανθρώπους που παρέλαβαν τα όνειρα κάποιων, τα έκαναν ιδέες και πλέον εχουν αρχίσει να γίνονται πραγματικότητα. Μια πραγματικότητα που έχει αρχίσει να παίρνει μορφή με τη κατασκευή του Ολυμπιακού Σκοπευτηριου Κομοτηνής σε μια νεα έκταση με άνεση χώρου και πολλά πλεονεκτήματα τα οποία θα συνδράμουν στην καλλιέργεια του αθλήματος της σκοποβολης και την ανάπτυξη αυτής. Τα εργα προχωρούν με την ισοπέδωση του χώρου και την χάραξη των γηπέδων skeet και compak sporting 3 σε αριθμό και την προετοιμασία του χώρου που θα γίνει η τοποθέτηση του οικισκου καθως και του περιβάλλοντα χώρου με θέσεις στάθμευσης κτλ.

Θα θελαμε να ευχαριστούμε ιδιαίτερα την Σκοπευτικη Ομοσπονδία Ελλάδος για την αμέριστη στήριξη της σε διαδικαστικά και τεχνικά θέματα οπως η χάραξη των γηπέδων , η χωροθέτηση ολης της εγκατάστασης κτλ.

Επίσης θα θελαμε να ευχαριστήσουμε ολους τους φορείς, φίλους και συνεργάτες που μας στηρίζουν στην πραγματοποίηση αυτού του έργου που χωρίς αυτούς δεν θα ήταν δυνατή.

Με εκτιμηση για το ΔΣ
Αντωνιάδης Παναγιώτης