Α2 Γυναικών: Ενίσχυση για τον Φοίνικα Αλεξανδρούπολης από την Πάτρα με την Ηλιοπούλου

Στο Φοίνικα Αλεξανδρούπολης και στο πρωτάθλημα της Α2 Εθνικής γυναικών θα αγωνίζεται από τη νέα χρονιά η Εμμέλεια Ηλιόπουλου.

Η πατρινή βολειμπολίστρια λόγω σπουδών μετακομίζει στην Κομοτηνή όπου θα σπουδάσει στα ΤΕΦΑΑΑ. Έτσι αφήνει την ομάδα του Απόλλωνα Πατρών και θα συνεχίσει την καριέρα της στην Αλεξανδρούπολη που είναι κοντά στην πόλη που θα σπουδάσει.

Η Ηλιοπούλου είναι γεννημένη το 2005, αγωνίζεται ως διαγώνια και έχει ύψος 1,76. Στο παρελθόν έχει αγωνιστεί σε Αίολο Αγυιάς, Ερυθρό Αστέρα, ΕΑ Πατρών και μέχρι πρόσφατα στον Απόλλωνα Πατρών από όπου και αποκτήθηκε.

Η ανακοίνωση αναφέρει: «Ο Φοίνικας Αλεξανδρούπολης είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την έναρξη της συνεργασίας μας με την Εμμέλεια Ηλιοπούλου.

Η Εμμελεια θα βοηθήσει τα μέγιστα στην νέα μας προσπάθεια. Το Δ.Σ και το προπονητικό επιτελείο καλωσορίζει την αθλήτρια και της εύχεται υγεία και πολλές επιτυχίες με την ομάδα μας. Ευχαριστούμε την διοίκηση της του Απόλλωνα Πάτρας για την στήριξη και όλα όσα έχει κάνει για την Εμμελεια και τους υποσχόμαστε πως θα συνεχίσουμε με την ίδια θέρμη την δουλειά που έχουν κάνει μέσα στο γήπεδο με την αθλήτρια.

Με την ολοκλήρωση της μεταγραφής της η αθλήτρια δήλωσε τα εξής: Είμαι πολύ χαρούμενη που με την έναρξη της φοιτητικής μου ζωής θα ανήκω πλέον και στην οικογένεια της σπουδαίας ομάδας του Φοίνικα Αλεξανδρούπολης. Ευχαριστώ τη διοίκηση, τον προπονητή και όλους όσους με εμπιστεύτηκαν. Θα προσπαθήσω να δώσω τον καλύτερο μου εαυτό, ώστε η ομάδα μας να καταφέρει να πετύχει τους στόχους της!

Εύχομαι μια καλή αγωνιστική σεζόν με ευγενή άμιλλα, υγεία και πολλές επιτυχίες»!