Διεθνής Συνάντηση Στίβου Ελλάδας – Κύπρου στη Λευκωσία: Δεύτερη η Ξανθιώτισσα Στέλλα Ορφανίδη στα 200 μέτρα, τέταρτος ο Κεσκινίδης

Η διεθνής συνάντηση Ελλάδα-Κύπρος συνεχίστηκε για δεύτερη ημέρα την Πέμπτη 3/8 στο στάδιο της Λευκωσίας με τους νεαρούς αθλητές και αθλήτριες και από τις δύο χώρες να προσπαθούν να δώσουν τον καλύτερο τους εαυτό. 

Η συγκεκριμένη διοργάνωση αποτελεί μια καλή ευκαιρία προκειμένου νεαροί αθλητές κάτω των 18 ετών να αποκτήσουν αγωνιστικές εμπειρίες που θα τους φανούν χρήσιμες στο μέλλον τους. Στη δεύτερη αγωνιστική ημέρα δεν έλειψαν οι καλές επιδόσεις με τους αθλητές από την Ελλάδα και την Κύπρο να προσπαθούν για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα. 

Μετά τη νίκη της στα 100 μ. η Σοφία Κοντογιάννη πήρε μια ακόμη στα 200 μ. καθώς τερμάτισε σε 25.01 (2,0) με την Ξανθιώτισσα Στέλλα Ορφανίδη να ακολουθεί με 25.33.

Με νέο ατομικό ρεκόρ έκλεισε τη σεζόν του ανοιχτού στίβου ο Μιχάηλ Ραφαήλ Κολυδάς που τερμάτισε πρώτος στα 200 μ. σε 21.98 (0,8) με τον Κύπριο Ευάγγελο Πετάση να ακολουθεί με 22.01. Ο Ορεστιαδίτης Παναγιώτης Κεσκινίδη

Αναλυτικά τα αποτελέσματα της συνάντησης Ελλάδας – Κύπρος με ένα κλικ ΕΔΩ.