Γ’ Εθνική: Πρώτη μεταγραφή από το Σιδηροχώρι με τον γκολκίπερ Χρήστο Σοφούλη ο Άρης Αβάτου

Την έναρξη συνεργασίας με τον γκολκίπερ της Δόξας Νέου Σιδηροχωρίου Χρήστο Σοφούλη ανακοίνωσε ο Άρης Αβάτου, στην πρώτη μεταγραφή ενόψει της νέας σεζόν στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής.

Ο 20χρονος (γεννημένος στις 14.02.2003) πρώην τερματοφύλακας των ακαδημιών του Απόλλωνα Σμύρνης και φοιτητής των ΤΕΦΑΑ Κομοτηνής πήγε από τον Πανθρακικό στη Δόξα Νέου Σιδηροχωρίου, με την οποία κατέκτησε το πρωτάθλημα της ΕΠΣ Θράκης και έπαιξε στα μπαράζ ανόδου στη Γ’ Εθνική.

Η ανακοίνωση, αναφέρει:

«Ο Άρης Αβάτου βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την πρώτη μεταγραφή για την αγωνιστική περίοδο 2023-24.

Συγκεκριμένα ο Χρήστος Σοφούλης που αγωνίζεται στη θέση του τερματοφύλακα θα βρίσκεται στο ρόστερ της ομάδας μας και ευελπιστούμε σε μια παραγωγική χρονιά με υγεία, ατομικές και ομαδικές επιτυχίες.

Ο Χρήστος Σοφούλης γεννήθηκε το 2003 και οι πρώτες του ποδοσφαιρικές παραστάσεις υπήρξαν με τα τμήματα υποδομής Κ17 και Κ19 του Απόλλωνα Σμύρνης. Η εισαγωγή του στη Σχολή Επιστημών Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού τον έφερε από την Αθήνα στην Κομοτηνή.

Η πρώτη ομάδα στην οποία μεταγράφηκε ήταν ο Πανθρακικός και στη συνέχεια η Δόξα Ν. Σιδηροχωρίου με την οποία αναδείχθηκε πρωταθλητής ΕΠΣ Θράκης 2022-23.

Χρήστο καλή χρονιά».