Διπλός ρόλος και φέτος για τον Άγγελο Μπόσκο! Παραμένει γυμναστής στην Δόξα Δράμας ο πρώην πορτιέρε του Πανθρακικού

Στην Δόξα Δράμας θα παραμείνει και φέτος γυμναστής ο Άγγελος Μπόσκος, ενω παράλληλα θα συνεχίσει να υπερασπιζεται τα δοκάρια της ΑΕ Αμπελοκήπων.

Ο 25χρονος (06/07/1998) γυμναστής είναι απόφοιτος του τμήματος φυσικής αγωγής και αθλητισμού του Δημοκρίτειου πανεπιστημίου Θράκης και κατέχει το δίπλωμα UEFA B’. Πέρυσι συνεργάστηκε με τον Γιάννη Αποστολίδη στην Δόξα Δράμας αντικαθιστώντας τον Μιχάλη Δημητριάδη που αποχώρησε από τους μαυραετούς. Σαν τερματοφύλακας έχει αγωνιστεί σε Δόξα Δράμας, στον Πανθρακικό στην Α’ Θράκης, σε Μέγα Αλέξανδρου Ξηροποτάμου, Δόξα Βώλακα και ΑΕ Αμπελοκήπων.

Ο Άγγελος Μπόσκος για την παραμονή του στην Δόξα Δράμας δήλωσε : «Η ανανέωση της συνεργασίας μου ως γυμναστής της ομάδας της Δόξας με κάνει να νιώθω τεράστια τιμή και ευγνωμοσύνη. Το να είμαι μέλος αυτής της ιστορικής ομάδας για δεύτερη συνεχή χρονιά με ωθεί να δείξω τον ακόμα καλύτερό μου εαυτό. Η χρονιά που πέρασε ήταν ένα απίστευτο ταξίδι και είμαι ενθουσιασμένος που θα συνεχίσω τη συνεργασία μου με αυτή την ομάδα της οποίας η πλούσια κληρονομιά αποτελεί συνεχή πηγή έμπνευσης για εμένα. Με ακλόνητη αποφασιστικότητα, ανυπομονώ να συμβάλλω στην επιτυχία της ομάδας και να διατηρήσω τις αξίες που μας καθορίζουν εδώ και χρόνια. Σε μια ακόμη χρονιά ανάπτυξης, ομαδικότητας και αδιάλλακτου πάθους για το άθλημα που όλοι αγαπάμε».