Α2 Ανδρών: Ο πρώην διαιτητής Διαμαντής Τζεπκινλής αναλαμβάνει γενικός αρχηγός στον ΑΟ Ορεστιάδας

Έγινε γνωστός ως διαιτητής βόλει και τώρα του δίνεται η ευκαιρία να αλλάξει πόστο και να προσφέρει στον ΑΟ Ορεστιάδας, από μια άλλη θέση!

Ο λόγος για τον Διαμαντή Τζεπκινλή που μετά το τέλος της καριέρας του ως διαιτητής, ανέλαβε την θέση του γενικού αρχηγού στον ΑΟ Ορεστιάδας καθώς και του υπεύθυνου των ακαδημιών του συλλόγου.

Η ανακοίνωση αναφέρει:

Ο πρώην διαιτητής Γενικός Αρχηγός της Ανδρικής ομάδας και ως Υπεύθυνου των ακαδημιών του συλλόγου.

Η Διοίκηση του Αθλητικού Ομίλου Ορεστιάδας βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την έναρξη της συνεργασίας με τον κ. Διαμαντή Τζεπκινλή στο πόστο του Γενικού Αρχηγού της Ανδρικής ομάδας και ως Υπεύθυνου των ακαδημιών του συλλόγου.

Ο κ. Τζεπκινλής έχει αφιερώσει τη ζωή του στο αγαπημένο μας άθλημα, το βόλεϊ, καθώς διετέλεσε αθλητής και προπονητής στα τμήματα υποδομής του ΑΟ Νέας Βύσσας ενώ από το 2001 ήταν διαιτητής Σάλας και Beach Volley. Από το 2011 μέχρι το 2023 ήταν διαιτητής στην Α1 (Volley League) και από το 2010 έως το 2023 διετέλεσε πρόεδρος του Συνδέσμου Διαιτητών Θράκης – Ανατολικής Μακεδονίας.

Καλωσορίζουμε τον κ. Τζεπκινλή στην μεγάλη οικογένεια του Αθλητικού Ομίλου Ορεστιάδας και είμαστε σίγουροι πως ο ακέραιος χαρακτήρας μαζί με τις γνώσεις του στο άθλημα θα είναι πολύτιμα εργαλεία για την ανάπτυξη του Αθλητικού Ομίλου Ορεστιάδας!