Β’ Εθνική: Με κάθε επισημότητα στο Ληξούρι ο Γιώργος Μανάκας

Το Ληξούρι Κεφαλονιάς ανακοίνωσε με κάθε επισημότητα τη συμφωνία με τον Κομοτηναίο σέντερ Γιώργο Μανάκα ενόψει της νέας σεζόν στο πρωτάθλημα της Β’ Εθνικής.

Ο ταλαντούχος Θρακιώτης μετά και την περσινή άνοδο με τη Δόξα Λευκάδας αποτέλεσε διακαή πόθο του προπονητή Παναγιώτη Καυκή και με την συνδρομή του ολοκληρώθηκε το deal με τους νησιώτες.

Όπως έχει αποκαλύψει το ThrakiSportS, στο Ληξούρι θα παίξει και ο Κομοτηναίος Εφέ Ζεκιριέ, με την ανακοίνωση να αναμένεται τις επόμενες μέρες.

Η ανακοίνωση, αναφέρει:

«Στον ΝΕΟΛ ο Γιώργος Μανάκας

Στον ΝΕΟΛ εντάσσεται ο παίκτης Γιώργος Μανάκας για τη νέα σεζόν 2023-2024.

Ο Γιώργος Μανάκας γεννήθηκε το 1997 και έχει ύψος 2.05. Ξεκίνησε το μπάσκετ στην ΑΕ Κομοτηνής όπου έπαιξε σε όλα τα τμήματα μέχρι και την ανδρική ομάδα το 2013.

Το 2014 μετεπηδησε στον ΓΑΣ Κομοτηνής, στη Β Εθνική, ενώ μια χρονιά αργότερα αγωνίστηκε στην Αγία Βαρβάρα Καβάλας στη Γ Εθνική κατηγορία.

Έπειτα, συνέχισε στην Ένωση Καβάλας (Α2 Εθνική), ενώ την επόμενη χρονιά κατέκτησε το πρωτάθλημα της Γ Εθνικής με την ομάδα της Ελευθερούπολης. Το 2018 αγωνίστηκε στον Οίακα Ναυπλίου, στη Β Εθνική, όπου πανηγύρισε το πρωτάθλημα και την άνοδο στη Α2.

Συνέχισε την καριέρα του στον ΠΑΣ Γιάννινα (Β Εθνική), τα Χανιά (Β Εθνική) και τον Λεύκιππο Ξάνθης (Β Εθνική). Πέρυσι αγωνιστηκε στη Δόξα Λευκάδας, επίσης στο πρωτάθλημα της Β Εθνικής κατηγορίας, όπου μέσω της διαδικασίας των play offs πανηγύρισε άλλη μια άνοδο στην Α2 κατηγορία.

Γιώργο, σε καλωσορίζουμε στην ομάδα μας και σου ευχόμαστε καλή σεζόν με υγεία και πολλές επιτυχίες!».