Κασναφέρης: «Η διοίκηση της Κηφισιάς απέδειξε ότι το όνειρο μπορεί να γίνει πραγματικότητα»

Ο νέος σύμβουλος διοίκησης της Κηφισιάς, Γιώργος Κασναφέρης στο Metropolis 95.5 και μεταξύ άλλων μίλησε για το νέο του ρόλο στη νεοφώτιστη ομάδα της Super League 1, για τη διαιτησία, ενώ αναφέρθηκε και στον φίλο και παλιό συνεργάτη του στον ΑΟΞ, τον Ραζβάν Λουτσέσκου.

Αναλυτικά όσα δήλωσε: «Η Κηφισιά φέτος έκανε το όνειρο, είναι η πόλη μου, εδώ γεννήθηκα, διοικείται από φίλους μου και η πρόταση ήταν πολύ τιμητική για εμένα, να είμαι σύμβουλος της διοίκησης, είναι ένα οικοδόμημα που έχει χτιστεί με πολύ μεράκι. Αν δεν στηρίξεις το σπίτι, θα πέσει να σε πλακώσει».

Για το πως η εμπειρία στη διαιτησία τον βοήθησε να έχει ρόλο Team Manager: «Ένας καλός διαιτητής είναι και καλός οργανωτής, γιατί να μπορέσεις να πετύχεις στη διαιτησία, σημαίνει πως έχει οργανώσει πολλά πράγματα στο μυαλό σου. Ποτέ ένας διαιτητής δεν θα σκεφτεί ότι στο πάγκο της ομάδας κάθεται ένας φίλος, εκείνος θέλει να αποδώσει δικαιοσύνη και ο παράγοντας να νικήσει».

Για τη διαιτησία: «Η διαιτησία έχει εξελιχθεί, έχει βελτιωθεί και το VAR σίγουρα έχει φέρει καλύτερες μέρες στη διαιτησία, αλλά δεν θα υπάρξει ποτέ τέλεια διαιτησία, όπως δεν υπάρχει και τέλειο ποδόσφαιρο. Αν επικεντρωθούμε μόνο στη διαιτησία πιστεύω θα χαθεί ο στόχος».

Για τον Ραζβάν Λουτσέσκου και τους νεαρούς παίκτες του ΠΑΟΚ: «Μιλήσαμε πριν αναχωρήσει ο ΠΑΟΚ για την Ολλανδία και ήταν εν αναμονή των μεταγραφικών εξελίξεων. Τώρα αυτό το υλικό έχει, αυτό πρέπει να το εκπαιδεύσει, αυτό πρέπει να βελτιώσει και να φτάσει στο μέγιστο.

Επειδή αγαπάει αυτό που κάνει και είναι παθιασμένος με το ποδόσφαιρο δίνει παραπάνω από το 100% για να εξελίξει τους ποδοσφαιριστές του, και επί ημερών πολλοί νεαροί παίκτες του ΠΑΟΚ έχουν εξελιχθεί και έχουν αποκτήσει μεταπωλητική αξία».