Γ’ Εθνική: Μετά από σύντομη αποχή επέστρεψε στα γήπεδα και στον Ορέστη ο Παπαγιαννίδης

Μετά από σύντομη αποχή ενός έτους στον Ορέστη στον οποίο βρισκόταν και το δελτίο του επέστρεψε ο Ανέστης Παπαγιαννίδης.

Ο Παπαγιαννίδης μάλιστα πέρυσι είχε ανακοινωθεί από το Ορέστη αφού είχε μια καλή σεζόν και ήταν από τους πρώτους σκόρερ της ομάδας με 7 τέρματα στο πρωτάθλημα. Ο 24χρονος Παπαγιαννίδης με το πέρας των σπουδών του στο τμήμα Πολιτικών Μηχανικών και Μηχανικών Τοπογραφίας και Γεωπληροφορικής των ΤΕΙ Αθηνών επέστρεψε προπέρυσι στον Ορέστη.

Πέρα του Ορέστη έχει αγωνιστεί στον Ηρακλή Σαγήνης και στο 18 του αποκτήθηκε από τον Πανιώνιο με εισήγηση Ναλιτζή αφού είχε πετυχει 13 τερματα παρά τις πανελλήνιες. Ωστόσο δεν αγωνίστηκε ποτέ με τον Ιστορικό που αγωνιζοταν τότε στην Α’ Εθνική και δόθηκε δανεικός από τον Πανιώνιο στον ιστορικό Θρίαμβο στην Α’ ΕΠΣ Αθηνών και στην συνεχεια μετακόμισε στον Πειραιά και στην Δραπετσώνα αρχικά στα Αστερια Δραπετσώνας και μετά στον ΑΣ Ποντίων.

Η ανακοίνωση του Ορέστη: O Μ.Γ.Σ ΟΡΕΣΤΗΣ ΟΡΕΣΤΙΑΔΑΣ είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την επιστροφή ενός ακόμα παλιού ποδοσφαιριστή στην ομάδα μας, του 24χρονου Ανέστη Παπαγιαννίδη.

Ο Ανέστης στο παρελθόν έχει αγωνιστεί στις ακαδημίες του Ορέστη Ορεστιάδας, στον Ηρακλή Σαγήνης, Ορέστη Ορεστιάδας, Κ20 Πανιωνίου, Θρίαμβο Αθηνών και ΑΣ Ποντίων.

Ο Ανέστης μετά την συμφωνία για την επιστροφή του δήλωσε:

Είμαι πολύ χαρούμενος που επιστρέφω στην ομάδα σε αυτή την ιστορική συγκυρία. Ανυπομονώ για τις προκλήσεις που θα συναντήσουμε και για να ολοκληρώσουμε με επιτυχία τους στόχους που έχουμε θέσει.

Ανέστη σου ευχόμαστε μία χρονιά γεμάτη υγεία και επιτυχίες!!