Γ’ Εθνική: Ανανέωση Νο11 για τον Πανθρακικό! Παραμένει και ο 20χρονος αμυντικός χαφ Δημήτρης Βαφειάδης

Ομάδα που κερδίζει δεν αλλάζει με την ομάδα του Πανθρακικού να ανακοινώνει και την παραμονή του Δημήτρη Βαφειάδη που θα ενισχύσει το κέντρο των Κομοτηναίων μαζί με τους περσινούς Χακάν, Σμάλη, Κωσταρέλη, ενω αναμένεται και μια σπουδαία μεταγραφή στα αμυντικά χαφ.

Ο 20χρονος πρωτοετής φοιτητής των ΤΕΦΑΑ Κομοτηνής αφού ξεπέρασε πλήρως τον προπέρσινο τραυματισμό στην ομάδα του Αρη Αβάτου, πέρυσι σε μισή σεζόν αγωνίστηκε ,ε τους πράσινους σε 11 αγώνες. Ο Βαφειάδης από τα 16 του αγωνίζεται στην Γ΄Εθνική, αρχικά με τον Ηρακλή Ζυγού, μια διετία με τον Άρη Αβάτου και πέρυσι με τον Πανθρακικό. Εχει αγωνιστεί ακόμα στις ακαδημίες του ΑΟΞ και στην Βιστωνίδα. Εκτός από αμυντικό χαφ στα χρόνια του στο Άβατο έχει αγωνιστεί και ως οχτάρι και δεκάρι.

Η ανακοίνωση του Πανθρακικου: Η Διοίκηση του Πανθρακικού βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την επέκταση της συνεργασίας με τον ποδοσφαιριστή Δημήτρη Βαφειάδη!

Ο Δημήτρης αποκτήθηκε φέτος τον Ιανουάριο και όσο αγωνίστηκε έδειξε την ποιότητα του στη μεσαία γραμμή! Παρά το νεαρό της ηλικίας του έχει ήδη σημαντικές και γεμάτες σεζόν στην Γ’ Εθνική και είμαστε σίγουροι πως το μέλλον του ανήκει!