Γ’ Εθνική: Αποχωρεί ο Κομεσίδης από τον Ορέστη με την έλευση Ουσταμπασίδη και πιθανότατα ακολουθούν και άλλοι…

Μετά από ένα χρόνο στην Ορεστιάδα παρελθόν από τον Ορέστη με τον οποίο κατέκτησε το πρωτάθλημα και την άνοδο με τα τωρινά δεδομενα θα αποτελέσει ο αμυντικός Δημήτρης Κομεσίδης.

Ο Κομε με την αποχώρηση Παναγιώτη Μυλωνά από τον πάγκο και την έλευση του απαιτητικού Νίκου Ουσταμπασίδη με τον οποίο δεν είχε και την καλύτερη συνεργασία πρόπερσι στην κοινή τους θητεία στην Αλεξανδρούπολη, δύσκολα θα παραμείνει στην ομάδα και πιθανότατα θα συνεχίσει σε ιστορική ομάδα με την οποία δεν έχει αγωνιστεί στο παρελθόν. Φημολογείται ότι και άλλοι πρωην παίκτες της Αλεξανδρουπολης που συνεργάστηκαν με τον Ουστα σκέφτονται το μέλλον τους και περιμένουν τις συζητήσεις τους με την διοίκηση.

Ο 35χρονος (γεννημένος στις 2 Φεβρουαρίου 1988) Θρακιώτης αμυντικός για μια 15ετία αγωνιζόταν στις Εθνικές κατηγορίες με ΠΑΕ Θράκη, Ξανθη, Παναιτωλικό, Λάρισα, ΟΦΗ, Αλεξανδρούπολη, Ατρόμητο Αβαντα με πολύ σπουδαίες παραστάσεις από το κορυφαίο ποδοσφαιρικό επίπεδο της χώρας.

Στα 19 του στις 2/9/2007, έκανε επαγγελματικο ντεμπούτο στο Κύπελλο Ελλάδας με την φανέλα της ΠΑΕ Θράκη (δανεικός από τον ΑΟΞ) εναντίον της ΑΕ Γιάννενα (νίκη 1-0) και στην A’ Εθνική στις 26 Σεπτέμβρη 2010 στην νίκη 1-0 του ΑΟΞ επί του ΠΑΟΚ αγωνιζόμενος 90′ με προπονητή τον Γιώργο Παράσχο. Συνολικά αγωνίστηκε στην Α’ Εθνική 76 αγώνες (70 με Ξάνθη και 6 με ΟΦΗ) και άλλους 85 στην Β’ Εθνική με Λάρισα και ΟΦΗ.