Αβεντίς Αβεντισιάν για την εμπειρία του στην Ολλανδία: «Η πρώτη χρονιά δεν πήγε όπως την περίμενα, αλλά κρατάω τα θετικά»

Ο Αβεντίς Αβεντισιάν μίλησε στο Metropolis 95.5 για την εμπειρία του στην Ολλανδία, τον φίλο του, Χάρη Τσιγγάρα και την Αραράτ, πιθανή αντίπαλο του Άρη στα προκριματικά του Conference League.

«Το Γκόου Αχέντ Ιγκλς είναι σαν να λέμε «πάμε αετοί». Η πρώτη χρονιά δεν πήγε όπως την περίμενα, αλλά κρατάω τα θετικά που πάντα υπάρχουν. Βλέπω βελτίωση στον εαυτό μου, κάνω βήματα προόδου και αυτό με χαροποιεί» είπε αρχικά και συνέχισε:

«Είναι ανοιχτά τα ματς στην Ολλανδία και θες – δεν θες… έχεις όλη την πλευρά. Το σύστημα της ομάδας είναι πολύ επιθετικό και σε φάση επίθεσης είμαι ξεκάθαρα αριστερός εξτρέμ. Το πλάνο είναι να ξεκινήσω προετοιμασία με την πρώτη ομάδα. Αν βρεθεί κάτι καλύτερο που θα μου εξασφαλίσει περισσότερο χρόνο θα υπάρξει συζήτηση με τον σύλλογο. Είμαστε βλέποντας και κάνοντας».

Για τον φίλο του Χάρη Τσιγγάρα υπογράμμισε: «Περιμένω τον Τσιγγάρα στο φιλικό που θα παίξουμε με τον ΠΑΟΚ. Σωματικά είναι έτοιμος, εγώ τον είδα και ψυχολογικά, παρότι στην Γαλλία δεν πήγαν τα πράγματα όπως τα περίμενε. Είχε μεγάλο πρόβλημα στους κοιλιακούς, τον ταλαιπώρησε αρκετά. Είναι πανέτοιμος και ελπίζω ότι θα δώσει το στίγμα του στην προετοιμασία. Έχει τα στοιχεία και τα χαρακτηριστικά που ζητάει η ομάδα, μπορεί να τα βγάλει στο γήπεδο. Θα αρπάξει την ευκαιρία του».

Για την Αραράτ: «Έχω κάποιες πληροφορίες. Γνωρίζω το στυλ των παικτών και του πρωταθλήματος. Οι αρμένικες ομάδες έχουν πάθος, τρεξίματα και φυσική κατάσταση. Γενικώς έχουν δυναμισμό. Ο Άρης έχει μεγαλύτερη ποιότητα, σίγουρα, αλλά δεν θα είναι εύκολο. Ο μεγαλύτερος μέσος όρος είναι εργάτες και όχι τεχνίτες».