Καυστικός Στοΐνοβιτς για Εθνική: «Να μην κάνουν κουμάντο οι μανατζαρέοι, δεν αφήνεις τον «μάγο» στον πάγκο»

Στο Metropolis 95,5 και την εκπομπή «Στη Σέντρα» φιλοξενήθηκε ο Σέρβος παλαίμαχος ποδοσφαιριστής και προπονητής Ζόραν Στοΐνοβιτς, με αφορμή τη μη χρησιμοποίηση του Γιάννη Κωνσταντέλια από τον Γκουστάβο Πογιέτ, στον αγώνα της Εθνικής Ελλάδας με τον Γαλλία.

Αναλυτικά, όσα είπε:

«Πολλοί με πήραν τηλέφωνο και είχαν την ίδια άποψη με εμένα για τον Κωνσταντέλια, όπως την εξέφρασα στα social media. Δεν είμαι άνθρωπος που ανεβάζω συνέχεια, πολύ σπάνια το κάνω, μόνο όταν με πειράζει κάτι. Συγχίστηκα και έτσι αισθάνομαι!

Δεν μιλώ μόνο για τον Κωνσταντέλια, είναι κι άλλοι Έλληνες παίκτες που έχουν κάτι ιδιαίτερο σε ποιότητα. Και εσείς δεν τους προσέχετε εκεί στην Ελλάδα. Την κάνουν την μπάλα κομπολόι αυτοί οι παίκτες και πρέπει να τους προσέξετε.

Γενικότερα, πρέπει να παίζουν αυτοί που είναι σε καλύτερη φόρμα. Είδαμε να παίζουν κάποιοι που δεν παίζουν καν στις ομάδες τους. Αυτά πρέπει να σταματήσουν. Τα ίδια γίνονταν και εδώ στη Σερβία. Όλα αυτά πρέπει να σταματήσουν. Έτσι δεν μπορούμε να  προωθήσουμε το ελληνικό ποδόσφαιρο.

Έχεις ένα μάγο με την μπάλα, τον Κωνσταντέλια! Δεν φτάνει που τον έχεις στον πάγκο, δεν το χρησιμοποιείς και καθόλου. Δεν προστατεύεις το προϊόν σου, όταν δεν πετάς τον πιτσιρικά μέσα για να αλλάξει την εικόνα. Εγώ στεναχωριέμαι με όλα αυτά.

Επίσης, για μένα ο προπονητής της εθνικής πρέπει να είναι Έλληνας. Δεν πρέπει να αφήσετε  τους μανατζαρέους να κάνουν κουμάντο στο ελληνικό ποδόσφαιρο».