Ευρωβόλεϊ 2023: Με Τζούριτς, Κουμεντάκη και Μούχλια οι κλήσεις για την προετοιμασία της Εθνικής Ανδρών

Την Τετάρτη 28 Ιουνίου πιάνει δουλειά η Εθνική ανδρών εν όψει της συμμετοχής της στην τελική φάση του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος (28/8-16/9).

Το πρώτο στάδιο της προετοιμασίας (28/6-16/7) θα πραγματοποιηθεί στην Καλαμάτα, όπου το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα θα αντιμετωπίσει σε φιλικούς αγώνες την ομάδα της Αλγερίας το διάστημα 13-16/7.

Για το πρώτο στάδιο της προετοιμασίας ο Ομοσπονδιακός τεχνικός Ντάντε Μπονιφάντε έχει καλέσει τους εξής αθλητές μεταξύ των οποίων και οι Εβρίτες Δημήτρης Τζούριτς, Δημήτρης Μούχλιας και Ραφαήλ Κουμεντάκης:

Γιώργος Πετρέας
Δημήτρης Τζούριτς
Θεόδωρος Βουλκίδης
Δημοσθένης Λινάρδος
Μάρκος Γαλιώτος
Απόστολος Πετσιάς
Ματέο Χασμπάλλα
Θανάσης Πρωτοψάλτης
Ραφαήλ Κουμεντάκης
Αλέξανδρος Ράπτης
Σπύρος Χανδρινός
Σπύρος Χάκας
Γιώργος Τζιουμάκας
Δημήτρης Μούχλιας
Άγγελος Μανδηλάρης
Αριστείδης Χανδρινός
Δημήτρης Τζιάβρας

Το δεύτερο στάδιο της προετοιμασίας (από τις 20 Ιουλίου έως την αναχώρηση για το Ευρωβόλεϊ) θα πραγματοποιηθεί στην Αθήνα και εκεί θα προστεθούν και άλλοι αθλητές που θα κληθούν από τον κ. Μπονιφάντε, ενώ τις επόμενες ημέρες θα γίνει γνωστό και το πρόγραμμα των φιλικών αγώνων που θα δώσει η Εθνική.

Υπενθυμίζουμε ότι το Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα θα διεξαχθεί σε Ιταλία (Α’ όμιλος), Βουλγαρία (Β’ όμιλος), Βόρεια Μακεδονία (Γ’ όμιλος), Ισραήλ (Δ’ όμιλος) με την ελληνική ομάδα να βρίσκεται στον Δ’ όμιλο όπου εκτός από το Ισραήλ θα αντιμετωπίσει και τις Γαλλία, Τουρκία, Πορτογαλία, Ρουμανία.