Super League: Πρωταθλητής με τον Ολυμπιακό ο γιος του Θανάση Κωστούλα και μάλιστα στην πατρίδα του υπερήφανου μπαμπά

Με την ομάδα Κ17 του Ολυμπιακού που στέφθηκε την Κυριακή πρωταθλήτρια Ελλάδος κερδίζοντας στο ματς της χρονιάς τον ΠΑΟΚ με 5-4 στην παράταση, αγωνίστηκε και ο Χαράλαμπος Κωστούλας.

Στέφθηκε έτσι πρωταθλητής με τον Ολυμπιακό, ακολουθώντας τα χνάρια του υπερήφανου πατέρα του, αλλά το πιο ενδαφέρον είναι ότι ο τίτλος αυτός κατακτήθηκε στο Πανθεσσαλικό του Βόλου, δηλαδή στην πόλη από την οποία έλκει την καταγωγή της η οικογένεια.

Μέσα στη σεζόν ο Χαράλαμπος Κωστούλας έγινε ο νεότερος παικτης ο οποίος αγωνίζεται στην επαγγελματική ομάδα του Ολυμπιακού, στο παιχνίδι της Β Ομάδας με τον Ηρόδοτο για την 12η αγωνιστική της Super League 2. Ο Ολυμπιακός επικράτησε 4-0 και στο 56ο λεπτό πέρασε στο ματς ο Χαράλαμπος Κωστούλας, που έγινε έτσι ο νεότερος ποδοσφαιριστής που φόρεσε την ερυθρόλευκη φανέλα σε επαγγελματικό αγώνα, σε ηλικία 15 ετών, 7 μηνών και 27 ημερών (συμφωνα με τα στοιχεία του soccerbase)!

Ο μπαμπάς Θανάσης Κωστούλας υπενθυμίζεται ότι αγωνίστηκε στους Πειραιώτες απ’ το 1999 ως το 2006 συμπληρώνοντας 335 συμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις και κατακτώντας 7 πρωταθλήματα και 2 Κύπελλα (1 γκολ, 15.770 λεπτά συμμετοχής μονο στο πρωταθλημα). Ο Θανάσης Κωστούλας είχε έρθει στον Πειραιά από την Καλαμάτα, ενώ μετά τους ερυθρόλευκους μετακόμισε για τέσσερα χρόνια στην Ξάνθη (117 συμμετοχές). Συνολικά στην καριέρα του αγωνίστηκε σε 469 αγώνες και είχε 3 γκολ και 1 ασίστ, ξεκινώντας και ολοκληρώνοντας την επαγγελματική του καριέρα στον Ολυμπιακό Βόλου.

Ο Χαράλαμπος Κωστούλας αγωνίζεται ως κεντρικός επιθετικός και βρίσκεται στον Ολυμπιακό από το 2019, όταν μετακόμισε στο μεγάλο λιμάνι από τον Αθλητικό Σύλλογο Αγία Αννα. Αξίζει να σημειώσουμε ότι στις μικρές ομάδες του πειραϊκού συλλόγου (Κ19) αγωνίστηκε και ο άλλος γιος του Θανάση Κωστούλα, Κωνσταντίνος, ο οποίος είναι 17 ετών (8/2/2005) και παίζει ως κεντρικός αμυντικός. Ηρθε στον Ρέντη επίσης το 2019 από τον Αθλητικό Σύλλογο Αγία Αννα.