ΕΠΣ Θράκης: Μετά από μια τριετία παρελθόν αποτελεί για την Δόξα Γρατινής ο προπονητής Κώστας Γεμενετζής!

Παρελθόν μετά από τρια χρόνια αποτελεί από την Δόξα Γρατινής ο έμπειρος προπονητής Κώστας Γεμενετζής μετά από συναντησή του με την διοίκηση της ομάδας και τον πρόεδρο Κώστα Τσιμπούκα.

Ο Γεμενετζής στην τριετία του στην Γρατινή διεκδίκησε το πρωτάθλημα και το κύπελλο, έφτασε κοντά αλλά στο τέλος δεν μπόρεσε να κατακτήσει κάτι από αυτά. Στο παρελθόν φόρεσε και την φανέλα του Πανθρακικού, 5 χρόνια ήταν ενωσιακός προπονητης των μεικτών της ΕΠΣ Θρακης, ενώ  επί 12 χρόνια ήταν προπονητής  της ομάδας του Πανθρακικού από διαφορα πόστα, στις ακαδημίες Κ15, Κ17, Κ20, υπηρεσιακός προπονητής, βοηθός του Κώστα Βασιλακάκη στην Football League, παρών και στο τελευταίο παιχνίδι της ομαδας στις Σέρρες, ενώ έκατσε στον πάγκο του Πανθρακικού και στα δύσκολα χρόνια του τοπικού. Επίσης έκατσε και στον πάγκο του Σπαρτακου Αγίων Θεοδώρων.

Με μήνυμά του στο ThrakiSportS γνωστοποιει την αποχώρησή του από την Δόξα Γρατινής: Μετά από τρία χρόνια γεμάτα από μεγάλες συγκινήσεις και χαρές ήρθε η ώρα να αποχωρήσω από τον πάγκο της ομάδας της Γρατινης προσφέροντας ότι καλύτερο είχα να δώσω. Θά ήθελα να ευχαριστήσω την διοίκηση, τους ποδοσφαιριστές και όλους όσους ήταν κοντά στην ομάδα για την συνεργασία αυτή. Όλοι μας κάναμε ότι μπορούσαμε για να έχουμε την ομάδα όσο το δυνατόν σέ ψηλό επίπεδο. Νομίζω ότι καταφέραμε αρκετά πράγματα αν και αξίζαμε τουλάχιστον ένα κύπελλο. Και πάλι ευχαριστώ και εύχομαι από την καρδιά μου στην ομάδα τά καλύτερα γιατί το αξίζει.