Γ’ Εθνική: Με Στέλιο Ηλιόπουλο γυμναστή ο Πανθρακικός στη νέα εποχή του προπονητικού διδύμου Γκέκα-Μαραντά

Ο καπνός είχε και φωτιά. Ολα δείχνουν ότι εντός των προσεχών ωρών ο Φανης Γκέκας θα βρίσκεται στην Κομοτηνή και θα υπογράψει το συμβόλαιό του με τον Πανθρακικό, έχοντας ως τεχνικό διευθυντή τον Γιώργο Μαραντά.

Η παρουσία του τελευταίου στην Κομοτηνή έχει πληθύνει το τελευταίο διάστημα και για άλλους (πλην ποδοσφαίρου) επαγγελματικούς λόγους, ωστόσο έχει θεαθεί ουκ ολίγες φορές με παράγοντες της ομάδας του Πανθρακικού.

Συνεπώς η παρουσία του διδύμου Γκέκα – Μαραντά στην ομάδα πρέπει να θεωρείται ένα βήμα πριν την οριστική συμφωνία. Η νέα είδηση ωστόσο έχει να άνει και με τον νέο υπεύθυνο φυσικής κατάστασης του συλλόγου.

Σύμφωνα με πηγές του ThrakiSportS, αυτός θα είναι ο Στέλιος Ηλιόπουλος, ο οποίος στα φοιτητικά του χρόνια έπαιξε μπάλα σε ΠΑΟ Κοσμίου, Δόξα Ν. Σιδηροχωρίου, Ορφέα Ξυλαγανής και Αστέρα Αιγείρου. Στο Κόσμιο εξακολουθεί να έχει το δελτίο του και να παίζει και στα… μεταφοιτητικά, κάνοντας το διδακτορικό του.

Ενδιαμέσως επέστρεψε στην πατρίδα του, την Μεσσηνία, αναλαμβάνοντας ρόλους παίκτη – γυμναστή στον ΑΟ Διαβολιτσίου αλλά και στον Τέλο Άγρα, θέση που είχε και στο Σιδηροχωρι όταν αγωνιζόταν στη Γ’ Εθνική.

Ο Ηλιόπουλος είναι απόφοιτος του Τμήματος Επιστήμης Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού του Δημοκριτείου Πανεπιστημίου Θράκης με μεταπτυχιακές σπουδές στην Μεγιστοποίηση Αθλητικής Απόδοσης και Επίδοσης, ενώ εκανε διδακτορικό με ειδίκευση στον τομέα της Εργοφυσιολογίας.

Επίσης ασχολείται και με αγώνες ορεινού τρεξίματος, μαραθωνίους και υπερμαραθωνίους.