Super League: Με βασικό τον Εβρίτη Πασχάλη Τουφάκη ο Ολυμπιακός πέρασε στον τελικό των Κ17

Ο Ολυμπιακός έκλεισε το πρώτο εισιτήριο για τον τελικό της Super League Κ17, επικρατώντας με 2-0 του Άρη στον πρώτο ημιτελικό του πρωταθλήματος.

Σε αυτήν την επιτυχία μεγάλη ήταν η συμβολή με τέσσερις καλές ευκαιρίες και ιδίως στο 2ο τέρμα του Εβρίτη επιθετικού Πασχάλη Τουφάκη ο οποίος αγωνίστηκε για 85 λεπτά όπου και αντικαταστάθηκε από τον Πλειώνη.

Συγκεκριμένα στο 13ο λεπτό, ο Τουφάκης πήρε την πάσα και έψαξε το σουτ από μακριά, με τον κίπερ του Άρη να μπλοκάρει σταθερά.

Ο Κωστούλας στο 45ο λεπτό μπήκε στην περιοχή, προσπάθησε να περάσει τον κίπερ, ωστόσο κέρδισε το πέναλτι, για ανατροπή. Ο Μουζακίτης έστησε την μπάλα στα έντεκα βήματα και πλάσαρε ιδανικά για το 1-0 του Ολυμπιακού.

Στο 72′ ο Τουφάκης έκλεψε την μπάλα, μπαίνει στην περιοχή και αφού βρίσκει χώρο, σουτάρει, με την μπάλα να κοντράρει σε αμυντικό της ομάδας της Θεσσαλονίκης.

Στο 74′ ο Τουφάκης πήρε ξανά τη μπάλα και αφού την κράτησε αρκετά, βρέθηκε κατά μέτωπο με τον Κουτρουλίδη, που πλάσαρε, με τον ταλαντούχο τερματοφύλακα του Άρη να αποκρούει με τα πόδια.

Στο 82ο λεπτό ο Κωστούλας κατάφερε να κάνει το 2-0, όταν ο Τουφάκης πλάσαρε αδύναμα, αλλά ο νεαρός άσος βρέθηκε στην πορεία της μπάλας και πέρασε τον αντίπαλο κίπερ για να πλασάρει σε κενή εστία.