ΕΠΣ Θράκης: Τα βρήκε με τον πρόεδρο και παραμένει στον πάγκο της Αναγέννησης Παγουρίων και την νέα σεζόν ο Γιώργος Μυστρίδης με στόχο την υπέρβαση!

Με τον πρόεδρο της Αναγέννησης Παγουρίων Χρήστο Σταθάκη συναντήθηκε ο Γιώργος Μυστρίδης και ικανοποιήθηκαν τα θέλω του για επιπλέον ενίσχυση της ομάδα με πρωταγωνιστικούς στόχους οι δυο άντρες έδωσαν τα χέρια.

Ο Μυστρίδης φέτος μαζί με τον Αμαξόπουλο του Πολυάνθου ήταν ο κορυφαίος προπονητής της Α’ κατηγορίας αφού οι ομάδες τους με μέτριο σχετικά ρόστερ πρωταγωνίστησαν στο πρωτάθλημα. Ιδίως ο 38χρονος «Μύστρο» μετά την προπερσινή καταπληκτική σεζόν με την 5η θέση, την σεζόν που πέρασε ανέβασε την ομάδα ένα ακόμα επίπεδο, κάνοντας την καλύτερη ιστορικά χρονιά της Αναγέννησης με είσοδο στα ημιτελικά του κυπελλου και πλασάρισμα στην πρώτη τετράδα του πρωταθλήματος.

Ο Μυστρίδης αν και είχε προτάσεις, αφού εξασφάλισε ότι η ομάδα θα προσπαθήσει φέτος να κάνει ένα ακόμα βήμα παραπάνω αν και το θέμα του γήπεδο παραμένει στάσιμο και δεν μπορεί να έχει την στήριξη του χωριού, ήδη ξεκίνησε τον μεταγραφικό του σχεδιασμό και έχει αρκετούς παίκτες που έχουν όρεξη για δουλειά, και φιλοδοξία που να συμβαδίζουν με τα θέλω του προπονητή τους.

Ο Μυστρο πέρα από τα Παγούρια έχει καθίσει στον πάγκο του Ορφέα Ξυλαγανής, του Αετού Μίσχου, ενώ πέρασε από αρκετές ομάδες στην Αθήνα αλλά και στον Πανθρακικό, στην Ελπίδα Σαπών, στην Δόξα Προσκυνητών, στον Ίασμο, στον Έβρο Σουφλίου αλλά και στην Δόξα Ν. Σιδηροχωρίου ως προπονητής – παίκτης.