Σούπερ Καπ Αστυνομικών Διευθύνσεων: Στα πέναλτι λύγισε η κοινη ομάδα Αλεξανδρούπολης και Ορεστιάδας, πρωταθλήτρια η Διεύθυνση Αερολιμένα Αθηνών

Η Διευθυνση Αστυνόμευσης Αερολιμένα Αθηνών αναδείχθηκε πρωταθλήτρια Ελλάδος στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Αστυνομικών Διευθύνσεων, καθώς επικράτησε στα πέναλτι της Δ.Α. Αλεξανδρούπολης – Ορεστιάδας στον τελικό του Σουπερ Καπ που φιλοξενήθηκε στο Φώτης Κοσμάς της Αλεξανδρούπολης.

Στην κανονική διάρκεια του αγώνα αλλά και μετά το τέλος της ημίωρης παράτασης, οι δύο ομάδες αναδείχθηκαν ισόπαλες 1-1 με αποτέλεσμα ο τίτλος να κριθεί στην διαδικασία της «ρώσικης ρουλέτας». Εκεί μια απόκρουση του τερματοφύλακα της ομάδας των Αθηνών Θεοδωράκη στο 2ο πέναλτι και μια άστοχη εκτέλεση άουτ στο τεταρτο, την ώρα που οι φιλοξενούμενοι ήταν εύστοχοι και στις τέσσερις εκτελέσεις τους, έδωσαν το κύπελλο στην Διευθυνση Αερολιμένα.

Αυτή ήταν η τρίτη φορά στα 11 χρόνια του θεσμού που η ομάδα του Έβρου κατακτά το Πρωτάθλημα Βορείου Ελλάδος και αγωνίζεται σε τελικό Super Cup, ωστόσο δεν καταφέρνει να κερδίσει σε αυτόν και να στεφθεί πρωταθλήτρια όλης της χώρας. Ωστόσο αξία έχει η πορεία και η συμμετοχή, σε μια διοργάνωση που έχει ως στόχο να αναδείξει ότι οι αστυνομικοί είναι και αυτοί άνθρωποι όπως όλοι οι υπόλοιποι.

Υπενθυμίζεται ότι στον αγώνα η Δευθυνση Αλεξανδρούπολης – Ορεστιάδας είχε και σημαντικές απουσίες παικτών του Ορέστη που αγωνίζεται στα μπαράζ. Η φωτογραφία απο τους πανηγυρισμούς της αθηναϊκής ομάδας αμέσως μετά την ολοκλήρωση της διαδικασίας των πέναλτι προέρχεται από την live streaming μετάδοση της αναμέτρησης από το κανάλι του Πανου Θρακιώτη tvthrakiotis.