Μπαράζ Πρωταθλητών ΕΠΣ: Ο Τουρατζίδης του Άρη Πετεινού στην κορυφή μετά τα 2 νικητήρια τέρματα που πέτυχε! Ο πίνακας των σκόρερς

Ο Άγγελος Τουρατζίδης πέτυχε δύο γκολ στην εκτός έδρας νίκη του Άρη Πετεινού κόντρα στην Δόξα Νέου Σιδηροχωρίου και ανέβηκε στην κορυφή του πίνακα των σκόρερς στα μπαράζ των πρωταθλητών ΕΠΣ για την άνοδο στην Γ’ Εθνική.

Μετά το πέρας της 3ης αγωνιστικής ο Άρης Πετεινού κατέχει πρωτιές. Αρχικά είναι πρωτοπόρος στη βαθμολογία με 6 βαθμούς καθώς έχει δύο νίκες σε τρία παιχνίδια, ενώ είναι και η μόνη ομάδα με 3 διαφορετικούς σκόρερς που έχουν πετύχει συνολικά 4 τέρματα. Αντίθετα οι ποδοσφαιριστές της Δόξας Νέου Σιδηροχωρίου είναι οι μόνοι που ακόμη δεν έχουν βρει δίχτυα.

Ο αμυντικός Πέτρος Μποσκοψίου πέτυχε το μοναδικό τέρμα για τη Δόξα Βώλακα στην εκτός έδρας νίκη απέναντι στη Νίκη Ευκαρπίας και έγινε ο 10ος διαφορετικός σκόρερ των μπαράζ.

Στην 3η αγωνιστική σημειώθηκαν συνολικά μόλις τρία τέρματα από δύο διαφορετικούς σκόρερς, λιγότερα σε σχέση με τις δύο πρώτες αγωνιστικές.

Ο ΠΙΝΑΚΑΣ ΤΩΝ ΣΚΟΡΕΡΣ (ΣΕ 3 ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΕΣ):

2 ΓΚΟΛ: Τουρατζίδης (Άρης Πετεινού)
Κώστας (Νίκη Ευκαρπίας)

1 ΓΚΟΛ: Κουτσομιχάλης, Χριστοφορίδης (Άρης Πετεινού)
Σταματόπουλος, Λαζαρίδης (Ορέστης Ορεστιάδας)
Βακιρτζής (Ορφέας Ελευθερούπολης)
Γκάλιος, Φιλιππίδης (Ηρακλής Αμμουδιάς)
Μποσκοψίου (Δόξα Βώλακα)