Μπαράζ Πρωταθλητών ΕΠΣ: Χωρίς τηλεοπτική μετάδοση το παιχνίδι του Ορέστη με Αμμουδιά για να πάει περισσότερος κόσμος στο γήπεδο

Στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής του μίνι πρωταθλήματος των πρωταθλητών των ΕΠΣ για την άνοδο στην Γ’ Εθνική ο Ορέστης Ορεστιάδας φιλοξενεί τον Ηρακλή Αμμουδιάς, με τιυς πρωταθλητές ΕΠΣ Έβρου να καλούν τον κόσμο να στηρίξει την προσπάθεια.

Στον τελικό του Κυπέλλου ΕΠΣ Έβρου το Δημοτικό Στάδιο Ορεστιάδας γέμισε, αλλά τότε η είσοδος ήταν δωρεάν. Κάτι αντίστοιχο φιλοδοξεί να κάνει και τώρα η διοίκηση του Ορέστη, αν και το ματς θα διεξαχθεί καθημερινή και όχι Σαββατοκύριακο.

Μάλιστα, προκειμένου να μην υπάρξουν απώλειες στην προσέλευση του κόσμου, η διοίκηση του ΜΓΣ Ορέστης ενημέρωσε ότι δεν πρόκειται να επιτρέψει απευθείας τηλεοπτική μετάδοση της αναμέτρησης. Όποιος επιθυμεί να δει το ματς θα πρέπει να πάει στην εξέδρα.

Βέβαια από αυτήν την απόφαση υπάρχουν και χαμένοι, όπως οι φίλαθλοι των φιλοξενούμενων που δεν θα ταξιδέψουν στην Ορεστιάδα αλλά και οι φίλοι του Ορέστη εκτός Βορείου Έβρου, όπως ο «Πέντε» στην Τζακάρτα, που είχε σπεύσει να δει την πρεμιέρα των μπαράζ στον Βώλακα κρατώντας αγκαλιά και ταΐζοντας με μπιμπερό την λίγων μηνών κόρη του…