Ευρωλίγκα: Παρακολούθησαν και πανηγύρισαν για την πρόκριση του Ολυμπιακού οι ακαδημίες του Άτλαντα Κομοτηνής!

Όλοι μαζί και σε οικογενειακό κλίμα παρακολούθησαν τον μεγάλο ημιτελικό του Ολυμπιακού κόντρα στη Μονακό και πανηγύρισαν για την πρόκριση στον τελικό οι ακαδημίες του Άτλαντα Κομοτηνής.

Οι μικροί αθλητές του Άτλαντα, συνοδευόμενοι από τους προπονητές τους, παρακολούθησαν το πολύ υψηλού επιπέδου μπασκετικό παιχνίδι των Πειραιωτών και «όλοι μαζί πανηγύρισαν την επιτυχία της Ελληνικής ομάδας πέρα από κάθε οπαδική προτίμηση», όπως αναφέρει η ανακοίνωση του συλλόγου της Κομοτηνής.

Η ανακοίνωση του Άτλαντα Κομοτηνής:

« Ο Άτλας δεν είναι απλά ένας σύλλογος που τα παιδιά μαθαίνουν μπάσκετ. Είναι ένας σύλλογος που προσφέρει στα παιδιά μοναδικές εμπειρίες ζωής μέσα από πολλές δραστηριότητες που δεν περιορίζονται στις 4 γραμμές του γηπέδου.

Ο Άτλας είναι ο σύλλογος που με το άρτια καταρτισμενο επιστημονικό προσωπικό του ” χτίζει ” σχέσεις ζωής. Ο Άτλας είναι οικογένεια και αυτό ίσως να είναι και το υπέρτατο αγαθό πέρα και πάνω από κάθε αθλητική διάκριση.

Στο πλαίσιο λοιπόν αυτής της ευρύτερης φιλοσοφίας σήμερα το απόγευμα 2 τμήματα των ακαδημιών μας παρακολούθησαν σε επιχείρηση της πόλης μας την μεγάλη πρόκριση του Ολυμπιακού στον τελικό του Final 4. Οι μικροί αθλητές με τον προπονητή τους απόλαυσαν να μαγικό αγώνα όπου είχαν τη δυνατότητα να οπτικοποιήσουν όσα διδάσκονται στο γήπεδο. Το “παρεακι” σε χαλαρό κλίμα άκουγε το σχολιασμό των φάσεων του αγώνα με ιδιαίτερο ενδιαφέρον από τον προπονητή του και τελικά όλοι μαζί πανηγύρισαν την επιτυχία της Ελληνικής ομάδας πέρα από κάθε οπαδικη προτίμηση.

Συγχαρητήρια στον Ολυμπιακό, Συγχαρητήρια και στα παιδιά μας που χάρισαν ένα ιδιαίτερο κλίμα στους θαμώνες της επιχείρησης με την άριστη εικόνα που επέδειξαν».