ΕΠΣ Έβρου: Επεισόδια και διακοπή στον αγώνα της Β’ Κατηγορίας ανάμεσα σε Ρούσσα και Ασπρονέρι

Από επεισόδια και δεκαπεντάλεπτη διακοπή σημαδεύτηκε το παιχνίδι της Β’ Κατηγορίας της ΕΠΣ Έβρου ανάμεσα στον ΑΜΟ Ρούσσας και τον Ατρόμητο Ασπρονερίου στο γήπεδο της Κορνοφωλιάς.

Στην αναμέτρηση για την 25η και προτελευταία αγωνιστική, οι γηπεδούχοι κέρδισαν με 4-0, χάρη σε δυο τέρματα του Μπακάλ Χασάν Ογλού και από ένα των Τζαφέρογλου και Κουρού.

Ήδη από το 1-0 και ενώ είχαν πιο πριν χάσει πέναλτι οι φιλοξενούμενοι, υπήρξε ένταση και σκληρό παιχνίδι, που οδήγησε στα μισά του πρώτου μέρους σε γενική σύρραξη μεταξύ παικτών και στην απόφαση του διαιτητή Δήμου να αποχωρήσει μαζί με τους βοηθούς του Κώνογλου και Σιδηρόπουλο, όπως αναφέρει και σχετικό ρεπορτάζ του tvthrakiotis. 

Λίγο μετά την επανέναρξη του ματς, διαμορφώθηκε το 2-0 αλλά το ποδόσφαιρο που παιζόταν δεν έπαψε να είναι σκληρό, ακόμα και όταν στο δεύτερο ημίχρονο το σκορ πήρε τις διαστάσεις του 4-0. Έτσι υπήρξαν παρατηρήσεις και εντάσεις και στην συνέχεια ενός ματς που κανονικά δεν θα έπρεπε να προκαλεί τόση ένταση.

Ο Ατρόμητος με τον Μελετούδη Δημήτρη στο 10′ νικήθηκε με υπέροχη επέμβαση από τον πορτιέρε της Ρούσσας, Ντερτλή!! Στο 15′ ο Μπακάλ Χασάν Ογλού σημείωσε το γκολ για την ομάδα του ΑΜΟ Ρούσσας, γκολ που αντέδρασαν έντονα οι φιλοξενούμενοι για φάουλ στον τερματοφύλακα και η πρώτη πεντάλεπτη διακοπή στο παιχνίδι με πολλές διαμαρτυρίες.