Γ’ Εθνική: Πρώτη νίκη για τον Αιολικό με σκόρερ τον Πλατέλλα, την ήττα γνώρισαν τα αδέρφια Καθάριοι! Αποτελέσματα, βαθμολογία και επόμενη αγωνιστική

Με την 2η αγωνιστική συνεχίστηκαν τα μπαράζ ανόδου στην Super League 2 μεταξύ των πρωταθλητών των πέντε ομίλων της Γ’ Εθνικής όπου καμία ομάδα δεν διπλασίασε τις νίκες της.

Η ομάδα της Μυτιλήνης επικράτησε 2-1 του Τηλυκράτη στο Δημοτικό στάδιο της πόλης και μπήκε ξανά δυνατά στα μπαράζ ανόδου στη Super League 2, μετά την ήττα στην πρεμιέρα στη Χαλάστρα από τον Καμπανιακό.

Ο Πλατέλλας στο 8′ μετά την εύστοχη εκτέλεση πέναλτι πέτυχε το πρώτο του γκολ με τα «κυανόλευκα» αντικαταστάθηκε στο 89′. Στο 44′ o Βαγγέλης Μακρής με νέο πέναλτι που πέτυχε το 2-0 ενώ ο Τηλυκράτης μείωσε σε 2-1 στο 65΄μείωσε με τον Περιστέρη. Για τους γηπεδούχους ο Ποτουρίδης αγωνίστηκε όλο το παιχνίδι ενώ ο Μωραΐτης ήταν εκτός.

Η Κοζάνη του Χάρη Ψάλτη που αγωνίστηκε σε όλο το παιχνίδι πέτυχε την πρώτη της νίκη στα μπαράζ χάρη στα γκολ που πέτυχαν οι Μπακάλης στο 21′ και Βοριαζίδης στο 70′. Για τους φιλοξενούμενους του Καμπανιακού ο Γιακουμής ήταν κάτω από τα δοκάρια ενώ τα αδέρφια Καθάριου ήταν στην αρχική εντεκάδα αλλά αντικαταστάθηκαν στο 72′ ο Παύλος και 75′ ο Νίκος.

Αναλυτικά τα αποτελέσματα, η βαθμολογία και η επόμενη αγωνιστική:

Γ’ ΕΘΝΙΚΗ – ΜΠΑΡΑΖ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΩΝ ΓΙΑ ΑΝΟΔΟ ΣΤΗΝ SL2
ΑΠΟΤΛΕΣΜΑΤΑ 2ης ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ
Κοζάνη – Καμπανιακός 2-0
Αιολικός – Τηλυκράτης 2-1
Ρεπό: Γιούχτας

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ (ΣΕ 2 ΑΓΩΝΕΣ)
1. Γιούχτας 3 (2-1)*
2. Κοζάνη 3 (3-2)
3. Καμπανιακός 3 (2-0)
4. Αιολικός 3 (2-3)
————————-
5. Τηλυκράτης 0 (0-0)*
* Με αστερίσκο οι ομάδες που έκαναν ρεπό για τον α’ γύρο

Η ΕΠΟΜΕΝΗ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ (3η, 24/5)
Καμπανιακός – Γιούχτας
Τηλυκράτης – Κοζάνη
Ρεπό: Αιολικός