Μπαράζ Πρωταθλητών ΕΠΣ: Δύσκολες εκτός έδρας αποστολές στην Μακεδονία για Νέο Σιδηροχώρι και Άρη Πετεινού (17:00, LIVE ThrakiSportS)

Mε την 2η εμβόλιμη αγωνιστική συνεχίζονται την Τετάρτη τα μπαράζ ανόδου στην Γ’ Εθνική με τρεις σημαντικές αναμετρήσεις σε Θεσσαλονίκη, Σέρρες και Καβάλα.

Ο Πετεινός Ξάνθης μετά το σπουδαίο τρίποντο με τον «πελάτη» Ηρακλή Αμμουδιάς έχει ίσως την δυσκολότερη αποστολή κόντρα στην πρωταθλήτρια Θεσσαλονίκης Νίκη Ευκαρπίας και μάλιστα εκτός έδρας. Τα παιδιά του Νεοφυτίδη χωρίς άγχος αφού είναι το μεγάλο αουτσάιντερ του αγώνα αλλά και των μπαράζ θα αγωνιστούν με στόχο μια καλή εμφάνιση και εαν είναι δυνατό ένα ακόμα θετικό.

Στο αλλο ματς στην Αμμουδιά Σερρών Δόξα Ν. Σιδηροχωρίου μετά την ισοπαλία με την Ελευθερούπολη, φιλοξενείται από τον τοπικό Ηρακλή πρωταθλητή Σεερών και δεύτερη σερί φορά με τους γηπεδούχους μετά την ήττα σοκ να καίγονται για το τρίποντο εαν δεν θέλουν να μείνουν πρόωρα εκτός τριάδας όπως και πέρυσι. Τα νεαρά παιδιά του Σπύρου Κουτσογιάννη ελπίζουν σε μια καλύτερη εμφάνιση από αυτή με την Ελευθερούπολη όπου αδικαιολόγητα είχαν αυτοί το άγχος και κόντρα στους Σερραίους μπορούν να κάνουν την ζημιά στην κόντρα με τους ταχύτατους επιθετικούς του.

Τέλος στην Ελευθερούπολη ο πρωταθλητής Καβαλας Ορφέας μετά την γκέλα με το Ν. Σιδηροχώρι ελπίζουν να επικρατήσουν του Βώλακα Δράμας που και αυτός υπέστη ήττα στην έδρα του από την Ορεστιάδα. Ρεπό έχει αυτή την αγωνιστική ο πρωταθλήτής Έβρου Ορέστης Ορεστιάδας.

Αναλυτικά το πρόγραμμα της πρεμιέρας:

ΜΠΑΡΑΖ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΩΝ ΕΠΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΟΔΟ ΣΤΗΝ Γ’ ΕΘΝΙΚΗ
1ος ΟΜΙΛΟΣ – 2η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ (17:00, LIVE ThrakiSportS)
Δημοτικό Στάδιο Ελευθερούπολης: Ορφέας Ελευθερούπολης – Δόξα Βώλακα
Γήπεδο Αμμουδιάς Σερρών: Ηρακλής Αμμουδιάς – Δόξα Ν. Σιδηροχωρίου
Δημοτικό Γήπεδο Ευκαρπίας: Νίκη Ευκαρπίας – Άρης Πετεινού
Ρεπό: Ορέστης Ορεστιάδας