ΕΠΣ Ξάνθης: Τιμήθηκε η μνήμη του Σάκη Ψωμά στον τελικό του Κυπέλλου

Τη μνήμη του Σάκη Ψωμά τίμησε η ΕΠΣ Θράκης στον τελικό του Κυπέλλου, με τον πρόεδρό της Γιάννη Δαλακούρα να παραδίδει μια πλακέτα στα παιδιά του.

Ο Κωνσταντινος Ψωμάς, που ανέλαβε πρόσφατα προεδρος στον Ερασιτέχνη ΑΟΞ, παρέλαβε την τιμητική πλακετα έχοντας δίπλα του την αδελφή του Σοφία (πρώην μέλος του ΔΣ της ΠΑΕ Ξάνθη, νυν γραμματέα του δήμου Ξάνθης και υποψηφια περιφερειακή σύμβουλο στις εκλογές του Οκτωβρίου) και τους αδελφους του Γιώργο και Μαρίνο.

Ο Σάκης Ψωμάς υπενθυμίζεται ότι ήταν η ιστορία του ΑΟΞ. Υπήρξε για πολλά χρόνια πρόεδρος του Συλλόγου Παλαιμάχων «Δημόκριτος», ενώ διέθετε και το πιο πλούσιο αρχείο για την ομάδα με φωτογραφίες και αποκόμματα εφημερίδων από την ημέρα της ίδρυσής της μέχρι και τον υποβιβασμό της από τα μεγάλα σαλόνια.

Υπήρχε ο πρώτος χρονικά σκορερ στην ιστορία του ΑΟΞ, στο πρώτο παιχνιδι της ομάδας. Παλαιοτερα αγωνιζόταν στην Ασπίδα, ενώ τα τελευταια χρόνια ως διοικητικός παράγοντας στον ΑΠΟΞ Ραιδεστού είχε εμπλακεί και στα διοικητικά της ΕΠΣ Ξάνθης. Έφυγε εντελώς ξαφνικά και αναπάντεχα από τη ζωή πριν ενάμισι χρόνο αφήνοντας δυσαναπλήρωτο κενό.