Super League: Στο προσκήνιο ενδεχόμενη μετακίνηση του Γιούρι Λοντίγκιν από τον Παναθηναϊκό στον Άρη

Την περίπτωση του Γιούρι Λοντίγκιν φαίνεται να εξετάζει και πάλι ο Άρης, στο στόχαστρο του οποίου βρισκόταν και τις περυσινές μεταγραφικές περιόδους του χειμώνα και του καλοκαιριού, αλλά έγινε ποδοσφαιριστής των «Πρασίνων».

Σύμφωνα με δημοσίευμα του newspao, ο Άρης εξετάζει και πάλι τον 32χρονο Ελληνορώσο πρώην τερματοφύλακα της Ξάνθης, ο οποίος με τον Παναθηναϊκό έχει σημειώσει 5 συμμετοχές φέτος κρατώντας 3 φορές ανέπαφη την εστία του (με τη μια φορά να είναι σε παιχνίδι των πλέι οφ και τις άλλες τέσσερεις σε παιχνίδια Κυπέλλου).

Οι άνθρωποι του Παναθηναϊκού εκτιμούν τον Λοντίγκιν και την παρουσία του στα «πράσινα» με τον 32χρονο όμως να έχει… μεγάλο συναγωνισμό στη θέση του λόγω των εξαιρετικών παρουσιών του Αλμπέρτο Μπιρνιόλι, ο οποίος μάλιστα αναμένεται να ανανεώσει και το συμβόλαιό του.

Κατά συνέπεια, όπως αναφέρει το ρεπορτάζ, «η περίπτωση του Λοντίγκιν θα είναι δύσκολη για τον Άρη αλλά όχι ακατόρθωτη, μιας και ο τερματοφύλακας του «τριφυλλιού» θα ήθελε να έχει και περισσότερο αγωνιστικό χρόνο».