Μπαράζ Πρωταθλητών ΕΠΣ: Άλλαξε ξανά η έδρα στα εντός του Νέου Σιδηροχώρι! Χάνει αγωνιστικά, κερδίζει τον κόσμο της Ροδόπης

Αλλαγή έδρας θα έχουμε τελικά για τα εντός έδρας ματς της Δόξας Ν. Σιδηροχωρίου που μετά από σχεδόν τρια χρόνια επιστρέφει στο ΔΑΚ Κομοτηνής για τους αγώνες μπαράζ ανόδου στην Γ’ Εθνική.

Αν και από είχε αποφασιστεί να ματς των μπαραζ να γίνουν στο γήπεδο του χωριού, η απόφαση άλλαξε και τελικά η ομάδα της Δόξας θα αγωνιστεί στα μπαραζ στο ΔΑΚ Κομοτηνής, γήπεδο όχι τελείως άγνωστο για την ομάδα γιατί εκεί αγωνίστηκε στις δυο προηγούμενες συμμετοχές της στην Γ’ Εθνική.

Ωστόσο στο μεγάλο αυτό γήπεδο και άγνωστο για την ομάδα, χάνει το πλεονέκτημα που θα της έδινε το μικρό γήπεδο του χωριού αφού στην ομάδα που αγωνίστηκε στην Γ΄Εθνική στο ρόστερ βρίσκεται μόνο ο αρχηγός Κώστας Τρούπκος. Σίγουρα όμως η ομάδα θα έχει περισσότερο κόσμο αφού ο Πανθρακικός ολοκληρώνει την Κυριακή τις υποχρεώσεις του και σε λίγες μέρες θα τελειώσουν και τα τοπικά πρωταθλήματα στην Ροδόπη και συγκεκριμένα η β’ κατηγορία, ενω και θα μπουν περισσότερα έσοδα στα ταμεία της ομάδας.

Πρώτο ματς της Δόξας στο ΔΑΚ αυτό το σαββατο με την Ελευθερούπολη και ακολουθούν αυτά της 3ης αγωνιστικής με τον ‘Αρη Πετεινού και της 4ης αγωνιστική με τον Ορέστη Ορεστιάδας.

Η ανακοίνωση της Δόξας:

Οι εντός έδρας αγώνες της Δόξας Νέου Σιδηροχωρίου για τα μπαράζ ανόδου στην Γ’ Εθνική κατηγορία θα γίνουν όλοι στο Δημοτικό Στάδιο Κομοτηνής (ΔΑΚ). Σας θέλουμε όλους εκεί να υποστηρίξετε την προσπάθεια των ποδοσφαιριστών μας. Η παρουσία σας θα μας δώσει την ώθηση για να πετύχουμε.
Για τον αετό στο στήθος, για την φανέλα, για το χωριό μας.
🦅 Πάμε ΔΟΞΑ!
Η τιμή του εισιτηρίου θα είναι στα 5€