Πήγε στο «Ντιέγκο Μαραντόνα» και είδε δια ζώσης την αγαπημένη του φετινή πρωταθλήτρια Ιταλίας Νάπολι ο πρόεδρος της ΣΕΚΕ

Στην Ιταλία βρέθηκε πριν λίγες ημέρες ο πρόεδρος της ΣΕΚΕ Παναγιώτης Ταρενίδης και επί σειρά ετών δημοτικός σύμβουλος Ξάνθης, προκειμένου να βρεθεί στην αναμέτρηση της αγαπημένης του Νάπολι με την Σαλερνιτάνα όπου επρόκειτο να σφραγιστεί η κατάκτηση του τίτλου από τους Ναπολιτάνους.

Η ατμόσφαιρα στο «Ντιέγκο Μαραντόνα» ήταν καταπληκτική, ωστόσο ο Μπουλαγέ Ντιά της Σαλερνιτάνα σκόραρε στο 84′, ισοφάρισε το γκολ του Ολιβέιρα από το 62′ και… ανέβαλε για μερικές μέρες τη στέψη, διαμορφώνοντας το τελικό 1-1.

Ετσι το πάρτυ πήρε αναβολή και ο Ταρενίδης έζησε μεν την ατμόσφαιρα, δεν μπόρεσε όμως να πανηγυρίσει από μέσα αυτήν την κατάκτηση του Καμπιονάτο μετά από 33 ολόκληρα χρόνια, κάτι που συνεβη τέσσερις μέρες μετά στο Φρίουλι κόντρα στην Ουντινέζε.

Πάντως ο Ταρενίδης πέρα από… πρωταθλητής Ιταλίας, πανηγυρίζει τις τελευταίες ώρες και ως πρωταθλητής Ελλάδος, αφού τυγχάνει γνωστός φίλος της ΑΕΚ.