Super League: Την ΑΕΚ βλέπει φαβορί στις λεπτομέρειες έναντι του Παναθηναϊκού για την κατάκτηση του τίτλου ο Ντέμης Νικολαΐδης

Στην εκπομπή «Fair Play» του Σπορ FM ο Εβρίτης πρώην παίκτης αλλά και πρόεδρος της ΑΕΚ Ντέμης Νικολαΐδης σχολίασε τα δεδομένα στο πρωτάθλημα και ιδίως για τους Παναθηναϊκό και ΑΕΚ, ενόψει των τελευταίων δύο αγωνιστικών και μετά τις ισοπαλίες της Τετάρτης.

Αναφορικά με το ποιος θα κατακτήσει το πρωτάθλημα είπε πως «εάν υπήρχε ένα κομπιούτερ και βάζαμε όλα τα δεδομένα, τις περισσότερες πιθανότητες θα τις είχε η ΑΕΚ». Το σκεπτικό του το βασίζει στην υπεροχή των «Κιτρινόμαυρων» σε όλες τις στατιστικές κατηγορίες και το γεγονός ότι ο Παναθηναϊκός έχει δυσκολότερο πρόγραμμα στις δυο τελευταίες αγωνιστικές.

Σημείωσε βέβαια και το σκέλος του εάν θα έχουν και άλλες απώλειες στην ΑΕΚ λόγω της ίωσης. Μίλησε επίσης με πολύ καλά λόγια για Ιβάν Γιοβάνοβιτς και επικαλούμενος τον κυριαρχικό τρόπο παιχνιδιού του ΑΠΟΕΛ όταν έκανε την πορεία στο Champions League υπό τις οδηγίες του.

Τέλος, παρουσιάστηκε σίγουρος πως ακόμα καλύτερα αγωνιστικά εργαλεία θα οδηγήσει και σε μεγαλύτερες επιτυχίες το «Τριφύλλι».