Εκλογές Ερασιτέχνη ΑΟΞ: Αιχμή Κοκκάλα για τα μόλις 39 μέλη εκ των οποίων ψήφισαν κάτω από 30! «Το 1988 στη ΓΣ συμμετείχαν 650 μέλη»

Την στήριξή του στη νέα προσπάθεια που καταβάλει η ομάδα υπό τον Κωνσταντίνο Ψωμά, που εξελέγη νέος πρόεδρος την Παρασκευή στον Ερασιτέχνη ΑΟΞ, έχει παράσχει με τις δημόσιες τοποθετήσεις του ο ιστορικός πρόεδρος του συλλόγου Θεόδωρος Κοκκάλας.

Ο ίδιος ζήτησε η νέα εποχή να ξεκινήσει με βάση το γήπεδο του ΑΟΞ, το οποίο οφείλει να ανήκει χωρίς υστερόγραφα στον Ερασιτέχνη. Και μια μέρα μετά τις αρχαιρεσίες, στις οποίες είχαν δικαίωμα ψήφου μόλις 39 άτομα ως ενεργά μέλη του ΑΟΞ από τα οποία όμως σύμφωνα με πληροφορίες κάτω από 30 προσήλθαν για να ψηφίσουν, αποφάσισε να παρέμβει ξανά.

Στόχος του να δείξει ότι οφείλει να υπάρξει ξανά συσπείρωση και ο κόσμος, ο απλός φίλαθλος κόσμος της Ξάνθης, να επιστρέψει κοντά στον σύλλογο και όχι να περιορίζεται απλά σε εύκολες κριτικές, ατέρμονες καφενειακές συζητήσεις και αναπολήσεις στα περασμένα μεγαλεία του παρελθόντος. Κάτι που ζητάει και η νέα διοίκηση υπό τον Κων. Ψωμα, που έχει ανακοινώσει άλλωστε ότι σκοπεύει να κάνει άμεσα άνοιγμα για εγγραφή νέων μελών.

Συγκεκριμένα, έγραψε ο Κοκάλας στο προσωπικό του προφίλ:

ΑΟΞ 2067
Στο μακρινο 1988 στη γ.συνελευση παραυρεθηκαν 650 μελη του ΑΟΞ.
Μακαρι και τωρα να αυξηθει ο αριθμος τους.