Α2 Ανδρών: Ήττα από τη Φλώρινα γνώρισε ο πρωτοπόρος Εθνικός Αλεξανδρούπολης

Ο Εθνικός Αλεξανδρούπολης γνώρισε την ήττα με 3-2 σετ από τον Ήφαιστο στην Φλώρινα στην 22η και τελευταία αγωνιστική της κανονικής διάρκειας του πρωταθλήματος της Α2 ανδρών του βόλεϊ

Ο Ήφαιστος προηγήθηκε 2-0 σετ αλλά ο Εθνικός πείσμωσε και με τη μεγάλη προσπάθεια που κατέβαλε κατάφερε να ισοφαρίσει 2-2 και αυτό αποδεικνύεται και στο τέταρτο σετ που το κέρδισε με 24-26. Δε κατάφερε να κάνει όμως την ανατροπή και στο τάι μπρέικ ηττήθηκε με σκορ 15-10.

Σε έναν αγώνα χωρίς βαθμολογικό ενδιαφέρον αφού ο Εθνικός έχει κλειδώσει εδώ και καιρό την πρώτη θέση με 58 βαθμούς και ο Ήφαιστος έτσι κατέκτησε την τρίτη θέση με 52 και θα έχει μειονέκτημα έδρας με την ΧΑΝΘ στα πλέι οφ.

Να σημειώσουμε αυτή ήταν μόλις η δεύτερη συνολικά ήττα του Εθνικού στο πρωτάθλημα εκτός έδρας κι αυτή καθώς η πρώτη είχε προηγηθεί από τον Έβρο Σουφλίου.

Ο Εθνικός περιμένει να δει ποια από τις δύο ομάδες Έβρος Σουφλίου ή Ελπίδα Αμπελοκήπων θα τερματίσει στην τέταρτη θέση καθώς αυτή θα είναι η επόμενη αντίπαλος για τα μπαράζ ανόδου στην Pre League.

ΑΠΣ Ήφαιστος – ΜΓΣ Εθνικός Αλεξανδρούπολης 3-2 (25-23, 25-20, 21-25, 24-26, 15-10)