Γ’ Eθνική: Ο «τελικός» ανάμεσα σε Άβατο και Πανδραμαϊκό θα κρίνει την παραμονή! Το πρόγραμμα των 4 μονομάχων για την σωτηρία και οι προβλέψεις…

Δυο αγωνιστικές απέμειναν για την ολοκλήρωση του φετινού μαραθωνίου των 30 αγωνιστικών στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής στον 1ο Όμιλο και πλέον την Κυριακή μια αγωνιστική πριν το φινάλε ίσως ξεκαθαρίσει και η μια θέση που απομένει άγνωστη και αφορά την ομάδα που θα ακολουθήσει τους Βύρωνα, Ορφέα Ξάνθης, Αγροτικό Αστέρα, Αλεξανδούπολη και Μέγα Αλέξανδρο Ορφανίου στα ερασιτεχνικά πρωταθλήματα.

Το ThrakiSportS ξεκίνησε προ εβδομάδων και μας παρουσιάζει τι αγώνες απομένουν για κάθε ομάδα και πλέον αφού ο Καμπανιακός είναι ο πρωταθλητής θα ασχοληθεί με την μάχη της παραμονής και τις τέσσερις ομάδες που εμπλέκονται σε αυτήν, τους Αρη Αβάτου, Πανδραμαϊκό, Νέστο Χρυσούπολης και Θερμαϊκό.

Μετά τα αποτελέσματα της 28η αγωνιστικής και το μεγάλο διπλό του Θερμαικού στην Κομοτηνή και του Αβάτου με τον Ορφέα φαίνεται το όριο σωτηρίας να μην είναι ούτε οι 40 βαθμοί, με το παιχνίδι στην Φελώνη της προτελευταίας αγωνιστικλης του Άρη Αβάτου που υποδέχεται τον Πανδραμαικό να είναι ο τελικός που όποιος χάσει χάθηκε με την ισοπαλία να αφήνει ανοιχτούς λογαριασμούς για την τελευταία αγωνιστική που γίνεται στις 30/4.

Τα σενάρια των ισοβαθμιών είναι πολλά αλλά αυτό θα γίνει μόνο στους 40 βαθμούς αφού οι ομάδες δύσκολα να φτάσουν κατω από αυτό το όριο. Ο Νέστος Χρυσούπουλης παρά τους 37 βαθμούς του φαίνεται πιο σίγουρος από όλους, λογικά θα φτάσει στους 43 βαθμούς αφού αντιμετωπίζει τους υποβιβασμένους Αλεξανδρουπολη και Βύρωνα και μόνο με έκπληξη δεν θα την πάθει όπως την έπαθε περυσι στο φιναλε και υποβιβάστηκε.

Ο Θερμαικός η ομάδα των εκτός έδρας ματς με έξι μεγάλα διπλά (3 εντός έδρας νίκες) και κυρίως αυτά σε αν και ξεκίνησε με στόχους ανόδου έφτασε κοντά στον υποβιβασμό αλλά το γύρισε και θέλει ένα ακόμα διπλό κόντρα στο αδιάφορο Παραλίμνιο και νίκη με τον πρωταθλητή Καμπανιακό πριν την νέα κόντρα τους στον τελικό κυπέλλου της ΕΠΣ Μακεδονίας ώστε με 42 βαθμούς να καθαρίσει και αυτός την παραμονή. Εχει την ισοβαθμία με τον Πανδραμαικό, όχι όμως με τον Θερμαικό και το Άβατο.

Με παρόμοιους στόχους ξεκίνησε και ο Πανδραμαικός ως φαβορί για τον τίτλο, αλλά στα μέσα του πρωταθλήματος έκανε μια μεγάλη κοιλιά, άλλαξε προπονητή και θα παλέψει για την ζωή του στην Φελώνη. Εαν χάσει δύσκολα θα σώσει την κατηγορία ανεξάρτητα εαν κερδίσει την Δόξα Δράμας γιατί ή 40 βαθμοί δεν θα τον φτάσουν. Εχει την ισοβαθμία με την Χρυσούπολη, κέρδισε 3-1 το Άβατο στην Δράμα οπότε ισως τον βολέυει και ισοπαλία στην Φελώνη, ενω υστερεί κόντρα στον Θερμαικό σε πιθανη ισοβαθμία.

Τέλος η νεανική ομάδα του Κώστα Μπεδρελή που αν και σε πρωτάθλημα με 4 αγωνες παραπάνω έχει ρεκόρ νικών με 12 τρίποντα και έξι διπλά κινδυνεύει σοβαρά με τον υποβιβασμό και με βάση το πρόγραμμα έχει το δυσκολότερο όλων. Κερδίζει τον Πανδραμαικό και «καθαρίζει την μπουγάδα», χάνει και χαιρετάει μετά από μια εξαετία και σε ισοπαλία πάει στην Μηχανιώνα του Δήμου Θερμαϊκού να παίξει την παραμονή αναζητώντας μόνο την νίκη. Έχει την ισοβαθμία με τον Θερμαϊκό και υστερεί στην διαφορά γκολ με την Χρυσούπολη, ενώ έχει χάσει με 1-3 από τον Πανδραμαικό στην Δράμα.

Αναλυτικά οι ομάδες με την σειρά κατάταξης της βαθμολογίας που υπάρχει αυτήν την στιγμή και το αναλυτικό πρόγραμμα που έχει κάθε ομάδα μέχρι και το τέλος:

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ (ΣΕ 28 ΑΓΩΝΕΣ)
7. ΑΡΗΣ ΑΒΑΤΟΥ (38 βαθμοί – 2 αγώνες)*: Πανδραμαϊκός (εντός), Ποσειδών Νέας Μηχανιώνας (εκτός) ΠΡΟΒΛΕΨΗ: 39-41 βαθμούς

8. ΠΑΝΔΡΑΜΑΪΚΟΣ (37 βαθμοί – 2 αγώνες)*: Αρης Αβάτου (εκτός), Δόξα Δράμας (εντός) ΠΡΟΒΛΕΨΗ: 40-43 βαθμούς

9. ΝΕΣΤΟΣ ΧΡΥΣΟΥΠΟΛΗΣ (37 βαθμοί – 2 αγώνες)*: Αλεξανδρούπολη (εκτος), Βυρων Καβάλας (εντός) ΠΡΟΒΛΕΨΗ: 41-43 βαθμοί
——————————————–
10. ΘΕΡΜΑΪΚΟΣ ΘΕΡΜΗΣ (36 βαθμοί – 3 αγώνες)*:Απόλλων Παραλιμνίου (εκτός), Καμπανιακός (εντός) ΠΡΟΒΛΕΨΗ: 40-42 βαθμούς