Αλαβάντας: «Ο ΠΑΟΚ πλήρωσε την έλλειψη φορ αλλά ακόμη δεν έχει βγει εκτός διεκδίκησης τίτλου»

Σε ραδιόφωνο της Θεσσαλονίκης φιλοξενήθηκε ο Εβρίτης παλαίμαχος διεθνής ποδοσφαιριστής του ΠΑΟΚ και της Ξάνθης, Νίκος Αλαβάντας και μεταξύ άλλων μίλησε για την πορεία του «δικεφάλου» στα play offs και τι λείπει στη φετινή ομάδα του Ραζβάν Λουτσέσκου.

Αναλυτικά όσα δήλωσε στην εκπομπή «Τρίτο Ημίχρονο» στο Metropolis 95.5 για την τοξικότητα στο ελληνικό ποδόσφαιρο: «Παίζονται πολλά εκατομμύρια, δεν ξέρω πόσο θα κρατήσει η κόντρα μεταξύ των παραγόντων, είναι πρωτοφανές όλο αυτό που συμβαίνει. Δεν ξέρω τι επιδιώκουν οι διοικήσεις των ομάδων».

Για την πορεία του ΠΑΟΚ στα play-offs: «Ο ΠΑΟΚ τα δύο παιχνίδια που έχασε έπρεπε να κερδίσει, αν ήθελε να διεκδικήσει τον τίτλο, αλλά ακόμη δεν έχει βγει εκτός διεκδίκησης τίτλου, υπάρχουν ακόμα παιχνίδια, όπως το ματς με τον Παναθηναϊκό, μπορεί ακόμη να διεκδικήσει. Η ήττα από την ΑΕΚ έφερε την ομάδα πιο πίσω. Όμως δεν έχει χαθεί ακόμη τίποτα».

Στο ερώτημα τι λείπει στον ΠΑΟΚ ως συμπερασμα από την πορεία του την φετινή σεζόν, απάντησε: «Ένας σέντερ φορ που να έχει το εύκολο γκολ. Όταν έχεις ένα φορ που χρειάζεται δέκα ευκαιρίες για ένα γκολ, δεν μπορείς να διεκδικήσεις πράγματα. Θέλει ένα φορ που τις δύο ευκαιρίες θα τις κάνει γκολ. Δεν λείπει κάτι άλλο, η ομάδα είναι πλήρης».