Α2 Ανδρών: Νίκη τετράδας για τον Έβρο Σουφλίου επί της ΑΕ Κομοτηνής

Σημαντική νίκη για την κατάκτηση μιας θέσης στην πρώτη τετράδα της βαθμολογίας της κανονικής περιόδου της Α2 Ανδρών, πέτυχε εντός έδρας ο Έβρος Σουφλίου επί της ΑΕ Κομοτηνής με 3-0 σετ.

Το πρώτο σετ ξεκίνησε με τις δύο ομάδες να πηγαίνουν μαζί καθ’ όλη τη διάρκεια του. Μια φορά μπροστά ο ένας 8-7, μια ο άλλος 15-16 και 20-21. Οι φιλοξενούμενοι ξέφυγαν λίγο στο σκορ προς το τέλος με 21-24 και ήταν μια ανάσα από το 0-1. Όμως οι γηπεδούχοι μετά από τα καλά σερβίς και δίχως να έχουν πει την τελευταία τους λέξη έκαναν την αντεπίθεση ψυχολογίας και κατάφεραν να το κερδίσουν με ανατροπή 26-24 κάνοντας το 1-0 σετ.

Το δεύτερο σετ ήταν πολύ πιο ξεκούραστο για τους παίκτες του Νίκου Μούχλια αφού από την αρχή του έδειξαν ότι ήθελαν να το καθαρίσουν. Εμφανώς βελτιωμένη η ομάδα του Σουφλίου ξεκίνησε με 8-2 και συνέχισε να βρίσκεται μπροστά με 16-8. Έχοντας βελτίωση στα μπλόκ και με τις περισσότερες επιθέσεις τους να είναι εύστοχες κατάφεραν βρεθούν μπροστά με +10 πόντους και 21-11. Η καλή εμφάνιση συνεχίστηκε ως το τέλος του σετ όπου και το κέρδισαν με ιδιαίτερη άνεση 25-14 και 2-0 σετ.

Στο τρίτο σετ ήταν η σειρά των παικτών της ΑΕ Κομοτηνής να βρεθούν μπροστά στο σκόρ με 4-8 και 15-16. Οι γηπεδούχοι που ήταν αποφασισμένοι να πάρουν το καθαρό τρίποντο αντέστρεψαν το σκορ υπέρ τους αρχικά με 21-19 και μετά το κέρδισαν με 25-22 κάνοντας το 3-0 σετ.

Αξίζει να αναφέρουμε ότι στις κερκίδες του γήπεδου βρέθηκαν κάποιοι παίκτες του Άθλου Ορεστιάδας. Συγκεκριμένα ο πασαδόρος Σταύρος Κασαμπαλής με καταγωγή από την Αλεξανδρούπολη, ο λίμπερο Σπύρος Βελούδης από τη Σύρο και ο αρχηγός της ομάδας του Άθλου, ο Σερραίος Δημήτρης Ριζόπουλος.

Επίσης στην παρέα ήταν μαζί οι Ορεστιαδίτες Κώστας Μπαρμπούδης, ο άρτια αφιχθείς από την Ρόδο Γιώργος Σταυρόπουλος και ο Γιώργος Παπάζογλου παρακολουθώντας τους γιούς τους να αγωνίζονται.

Ο Έβρος Σουφλίου βρίσκεται στην 4η θέση με 35 βαθμούς και για την τελευταία φιλοξενεί το Πανόραμα. Αντίθετα η ΑΕ Κομοτηνής έπεσε στην 6η θέση με 30 βαθμούς και υποδέχεται τη ΕΑ Λαρίσης.

Τα σετ: 3-0 (6-24, 25-14, 25-22)

ΕΒΡΟΣ ΣΟΥΦΛΙΟΥ (Νίκος Μούχλιας): Σταυρόπουλος, Παπαδημητρίου, Σταθέλος, Μούχλιας, Ιασ. Αλεξούδης, Κάλφας, Κων. Αλεξούδης/ Μπαρμπούδης, Ζιώγας, Τάσιου, Σαρδανίδης.

ΑΕ ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ (Απόστολος Πιστίκης): Μπανιώτης (c), Πετρίδης, Παπάζογλου, Αρμπυρός, Χατζή-Βλασίου, Ποιμενίδης (λ), Θεοδορακόπουλος/ Ταλιάκας, Απλαδάς, Βαρσάμης.