Γ’ Εθνική: Επιμένει στο λάθος η ΕΠΟ σε βάρος του Ορφέα Ξάνθης, «διόρθωσε» τον Άρη Αβάτου

Αλλη μια αγωνιστική πέρασε στον 1ο Όμιλο της Γ’ Εθνικής, ωστόσο η ΕΠΟ στην επίσημη ιστοσελίδα της επιμένει να έχει λάθος βαθμολογία και να αδικεί με αυτήν τις ομάδες της Ξάνθης.

Ο Ορφέας Ξάνθης μπορεί γνώρισε βαριά ήττα απο τον Πανδραμαϊκό και μοιραία να μην υπάρχει πλέον η τριπλή ισοβαθμία που είχαμε μια εβδομάδα πριν, ωστόσο παραμένει ισόβαθμός με τον Βύρωνα Καβάλας και μάλιστα σε μια κομβική θέση, την 9η και την 10η, με την μεν 9η να διατηρεί όποια ομάδα την κατακτήσει στην Γ’ Εθνική και την 10η να υποβιβάζει όποιον σύλλογο την καταλάβει στο Τοπικό.

Σύμφωνα λοιπόν με την ΕΠΟ, αυτήν την στιγμή 9ος και άρα πάνω από την ζώνη του υποβιβασμού είναι ο Βύρων Καβάλας και 10ος και άρα κάτω από την διακεκαυμένη ζώνη ο Ορφέας Ξάνθης. Ωστόσο αυτό είναι (για ακόμα μια εβδομάδα) λάθος. Για την 8η αγωνιστική Βύρων και Ορφέας αναδείχθηκαν τον περασμένο Δεκέμβριο ισόπαλοι 1-1, ενώ για τον β’ γύρο στο πλαίσιο της 23ης αγωνιστικής η ομάδα της Ξάνθης νίκησε την Καβαλιώτικη με 1-0 την 25η Μαρτίου.

Συνεπώς στην ισοβαθμία αυτή κανονικά ο Ορφέας Ξάνθης είναι πάνω από τον Βύρωνα Καβάλας αλλά η ΕΠΟ στην βαθμολογία που προβάλει στην επίσημη ιστοσελίδα της, δείχνει το αντίθετο.

Το ίδιο ισχύει και στην αμέσως επόμενη ισοβαθμία στους 29 βαθμούς, την οποία μέχρι και την περασμένη εβδομάδα είχε λάθος η επίσημη ΕΠΟ. Οποιος μπει ωστόσο πλέον στη νέα βαθμολογία που αναρτήθηκε, διαπιστώνει ότι ο Αρης Αβατου παρά την ήττα του την περασμένη Κυριακή έχει μεταφερθεί μια θέση επάνω, στην 11η και ο Θερμαϊκός Θέρμης που είχε ρεπό έχει πέσει στην 12η.

Είναι προφανές ότι ένα αόρατο χέρι μετά το δημοσίευμα του ThrakiSportS την περασμένη εβδομάδα έκανε την απαραίτητή διόρθωση. Δεν έπραξε όμως το ίδιο με την ισοβαθμία στον Ορφέα, ίσως γιατί το ζήτημα κατέστη κάπως πιο περίπλοκο (λέμε τώρα) από το γεγονός ότι η τριπλή ισοβαθμία της περασμένης εβδομάδας μετατράπηκε αυτήν σε διπλή…