Volley League: Επιβλητικό πέρασμα του Άθλου από τη Σκύδρα και μια ανάσα από την εξασφάλιση της παραμονής

Αεράτος στη Σκύδρα ο Άθλος Ορεστιάδας! Η ομάδα του Γιάννη Λάιου έκανε το καθήκον της κόντρα στον ουραγό Αριστοτέλη (0-3 σετ) ο οποίος παρέμεινε στον πάτο της βαθμολογίας των playouts της Volley League και πλέον είναι το απόλυτο αφεντικό για την παραμονή στη μεγάλη κατηγορία!

Στο πρώτο σετ, ο Άθλος μπήκε δυναμικά παίρνοντας γρήγορο προβάδισμα τεσσάρων πόντων το οποίο «έσβησε» ο Αριστοτέλης ισοφαρίζοντας σε 10-10. Το ματς πήρε χαρακτήρα ντέρμπι καθώς στο κρισιμότερο σημείο, η ομάδα της Σκύδρας πήρε το προβάδισμα (23-21). Ωστόσο οι παίκτες του Γιάννη Λάιου, έβγαλε αντίδραση και με τρομερή ανατροπή έκανε το 24-26, για το 0-1.

Παρόμοια η εικόνα και του δεύτερου σετ με τον Άθλο να έχει και πάλι εξαιρετική λειτουργεία στο μπλοκ παίρνοντας προβάδισμα με 10-14. Οι γηπεδούχοι τα έφεραν και πάλι τούμπα, με το ματς να βαδίζει ισόπαλο μέχρι το 21-21. Εκεί οι φιλοξενούμενοι βρήκαν έναν άσσο και τελείωσαν την υπόθεση κάνοντας το 23-25 για το 2-0.

Μεγάλη ανατροπή του Άθλου Ορεστιάδας στο τρίτο σετ καθώς ο Αριστοτέλης Σκύδρας είχε το προβάδισμα από τις αρχές με τα επίπεδα της διαφοράς να φτάνουν μέχρι και του πέντε πόντους. Ωστόσο το 16-13 έγινε με συνοπτικές διαδικασίες 16-18 με την ομάδα του Γιάννη Λάιου να βρίσκεται στο +7 με 17-24 και παρά τις προσπάθειες των γηπεδούχων να μειώσουν, το ματς ολοκληρώθηκε στο 19-25 και το 0-3.

Στους 20 βαθμούς ο Άθλος Ορεστιάδας που θα αντιμετωπίσει την επόμενη αγωνιστική τον Πήγασο Πολίχνης, αναζητώντας «καθαρή» νίκη για να τον πιάσει στην κορυφή.