Προκρίθηκαν οι μαθήτριες του 1ου ΕΠΑΛ Ξάνθης στις 6 καλύτερες ομάδες της Ελλάδας!

Εμφατική νίκη με 4-0 για τα κορίτσια του 1ου ΕΠΑΛ Ξάνθης κόντρα στο 2ο Γενικό Λύκειο Πρέβεζας. Οι μαθήτριες των δυο σχολείων αναμετρήθηκαν για την Γ φάση του Πανελλήνιου Σχολικού Πρωταθλήματος Λυκείων Κοριτσιών στο ποδόσφαιρο.

Στο 10ο λεπτό οι «Ξανθιώτισσες» άνοιξαν το σκορ με σουτ της Καλτσά με την μπάλα να κοντράρει σε αμυντικό και να καταλήγει στα δίχτυα. Άλλα τρία γκολ πέτυχαν τα κορίτσια του Τρύφωνα Τερζόγλου στο 1ο ημίχρονο πρώτα με την Σαμαρά με σουτ, έπειτα με κεφαλιά της Καλτσά ενώ το σκορ έκλεισε στο 41′ με σουτ της Σκουμπρή έξω από την περιοχή.

Η μεγάλη αυτή επιτυχία των κοριτσιών της ξανθιώτικης ομάδας που έφτασαν στις έξι καλύτερες ομάδες της χώρας τους δίνει το εισιτήριο για την επόμενη φάση όπου την ερχόμενη εβδομάδα θα παίξουν με το Αριστοτέλειο Κολλέγιο για την πρόκριση στο Final 4.

Για το 1ο ΕΠΑΛ Ξάνθης αγωνίστηκαν οι:Γιαννέλη, Καραβασιλειάδου, Καραμανάβη, Λεντζάκη, Καλτσά, Μαχαίρα(62′ Στάμου), Ράικου, Σαμαρά, Σκουμπρή, Τονικίδου, Χαριτίδου

Για το 2ο ΓΕΛ Πρέβεζας αγωνίστηκαν οι: Μανίκη, Κουμπούλη, Ματέρη, Νάνου, Μικρούλη, Χασάνη, Αδάμ, Μιχαηλίδου,Παφίλα, Ράπτη