Α2 Ανδρών: Νίκη τετράδας ο εκπληκτικός Έβρος Σουφλίου «βούλιαξε» τον ΑΟ Καβάλα

Ο Έβρος νίκησε την Καβάλα ύστερα από ένα καταπληκτικό παιχνίδι στο Σουφλί και συμπλήρωσε τέσσερις συνεχείς επιτυχίες.

Η ομάδα του Νίκου Μούχλια συνέχισε το επιτυχημένο σερί της σημειώνοντας και τέταρτη νίκη, τη 10η φετινή, καθώς στο πλαίσιο της 19ης αγωνιστικής στην Α2 Ανδρών επιβλήθηκε του ΑΟ Καβάλα στο Σουφλί με 3-0 σετ.

Ο Έβρος Σουφλίου συνέχισε την προσπάθεια να τερματίσει όσο γίνεται πιο ψηλά στη βαθμολογία και να αποφύγει την περίπτωση υποβιβασμού. Ταυτόχρονα υποχρέωσε τους φιλοξενούμενους σε ήττα, βάζοντάς τους σε περιπέτειες ενόψει των τριών αγωνιστικών που απομένουν για την ολοκλήρωση του πρωταθλήματος.

Οι γηπεδούχοι αν και μπήκαν νωθρά στις αρχές του α’ σετ όπου έχαναν με 3-8, μετά το τάιμ άουτ που πήρε ο Νίκος Μούχλιας τους ταρακούνησε και πήραν κεφάλι στο σκορ με 16-13 και 21-20. Τελικά έφτασαν στο 25-23 κατακτώντας το πρώτο σετ.

Στο δεύτερο σετ μπήκαν πιο δυναμικά και με τα καλά σερβίς και αποτελεσματικά μπλοκ βρίσκονταν διαρκώς μπροστά στο σκορ με 8-5 και 16-13 έχοντας τη διαφορά υπέρ τους στους τρεις με τέσσερις πόντους. Αυτό συνεχίστηκε και από τα μέσα του σετ όπου όλοι οι παίκτες ανέβασαν την απόδοσή τους καταφέρνοντας να φτάσουν στο 21-17 και το τελικό 25-20.

Παίζοντας λίγο πιο συντηρητικά και πιο άνετα λόγω του σκορ δώσαν στη αρχή του τρίτου σετ το δικαίωμα στους φιλοξενούμενους να ελπίζουν, καθώς το σκορ ήταν στο 8-7 και 16-14. Όλα αυτά ως εκεί καθώς οι καλές υποδοχές με τις αντίστοιχες άριστα τελειωμένες επιθέσεις έφεραν τη διαφορά στο +5 και το 21-16.

Τα σετ: 3-0 (25-23, 25-20, 25-18)

ΕΒΡΟΣ ΣΟΥΦΛΙΟΥ (Νίκος Μούχλιας): Σταυρόπουλος, Μούχλιας, Ιασ. Αλεξούδης, Παπαδημητρίου (c), Κάλφας (λ), Κων. Αλεξούδης, Σταθέλος/ Τάσιου, Μπαρμπούδης, Σαρδανίδης, Ζιώγας.